yavrusincabim1807 Bebeğim hep ters dıruyor şuan 38 deyim 39 a kadar düzelmezse sezeryan olacağım heyecan bastı çok farklı duygulardayım resmen geldi geçti günler hiç geçmiycek gibi geliyordu 🥲 25 mayısta kavuşcaz inşallah oğlumla korkularda başladı tabi 🫣
ASE6154 yavrusincabim1807 yaa hiç korkma bacım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 36+4 oldum 1 hafta sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım gün verir herhalde artık banada belli olsun istiyorum günü 😊
Adile_aksoy yavrusincabim1807 merhaba ben bişey sorcam size konuyla alakasız ama ben şuan 31. Haftadayım ve kaç aylık olduğumu bilmiyorum yani hafatlar ve aylar uyuşmuyor ve ilk gebeliğim 32. Hafta 8. Ayın başlangıcı mı oluyor tam olarak yardımcı olur musunuz
Boncugum_2024 yavrusincabim1807 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım korkma inşallah hiç bir şey olmaz Benim de 23 mayis ikinci sezeryan
Aleyna_01 Adile_aksoy 32- 36 8 ay 36 - 40 9 ay canım 8 aylık Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ASE6154 yavrusincabim1807 ilkinde 38. Haftada kontrole diye gidip yarım saat içinde sezaryen olmuştum onda çok heyecan yapmaya fırsatım olmadı ama şimdi gün almayı bile heyecanla bekliyorum 😄
ASE6154 Masalikom şimdide bekleyemiyorum ama 😄 her gittiğimde aha şimdi doğurtacaklar beni diye gidiyorum
Boncugum_2024 yavrusincabim1807 evet iki gün olacak Allah’ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ve hamile anneleri de inşallah sağlıkli bir şekilde bebeklerine kavuştursun inşallah