mutlubibekleyis Kızlar duvara sırt yaslayıp bir bacağı diğerinin üstüne atmaya çalışınca atabilirsen daha vakit var, atamazsan üç güne doğurursun rivayeti ne kadar doğru? Deneyen var mı 🤭🤭 37deyim atamadım bacağım kalkmadı benim
snowglobe mutlubibekleyis 30 haftadayım . normal koltukta bile zor atıyorum. Çok aşağuda bebek . bacaklarım üstünde taşıyorum oturunca. Yani bencd doğru değil 😂
Aleyna_01 mutlubibekleyis ahahahha 36 yım titreye titreye atabiliyorum çok zorlamam lazım 2 gün önce daha karnım bile düşmemişti dip köşe temizlik yaptım egzersiz yaptım kendi kendime hoplaya zıplaya merdiven indim çıktım halay çektim derken hemen hemen neredeyse düştü tavsiyem temizlik yapım eğile eğile 😅😅
Aliye35 sirin_yalcin Valla keşke doğru olsa bir haftadır atamıyorum ama nst de sancı bile çıkmadı 37. Haftamdayim
sirin_yalcin mutlubibekleyis 35. Haftadayım 3 gün önce doktor kontrolüm vardı çocuk aşağı doğru dönmüş dedi bende hissediyorum artık 😅
Aliye35 mutlubibekleyis O hafta nasıl geçtiğine bağlı. Ben 35. Haftada temizlik falan yaptım kendimi çok yordum. Kasılma olduğunu hissediyordum. 36da az sancı çıktı. Şimdi bu hafta dinlendim hep. Kontrole gittim doktor çok iyi hiç bir şeyin yok dedi 😂😂. Bir de acilmam olsun diye hep egzersiz yaptım halde hiç açılmam yok valla
mutlubibekleyis Aliye35 hıı anladıım, ben de yavaştan hurma, pilates topunda daire çizme, yere eğilip yer silme gibi şeylere başladım bilerek belki gelir diye tuşlara basıyorum 😂 ama daha geçen hafta sancım yoktu nst de
mutlubibekleyis Aleyna_01 yer silmeye başlıyıcam ya ben de 😋😂 kimi duysam temizlik yaptım diyen doğuruyor hemen 🥲
Aliye35 sirin_yalcin 37 deyim. Ben doktor değiştirmek zorunda kaldığım için doktorum yok şuan. İlçeden merkeze gidiyorum artık. Ama dün gittim doktor herşey normal dedi. Herhalde tamamliycak 40 haftayı. Hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallah ❤️