Arenbade Mervekyoglu_H daha almam lazım kıyafetleri yıkamadım kayınvalidem bebek için dolap alcaz o gelince yıkayıp koyalım içine ordan valize koyarız dedi benimde aklıma yattı sezeryan olucam 3 temmuzda insallah bu ayın sonunda başlarım ya 😂
susaMom_ Mervekyoglu_H Bende kendimi en sona bıraktım 😅 bitmiyor valla daha mobilyası gelicek ev temizliği var
Kardelennn21 Kaktuscekirdegi aynen bende öyle ama yarın koyucam artık valizime Sende yap bi an önce 😅😍
Kaktuscekirdegi Kardelennn21 ben hazırladım çok şükür hazır kocam arabaya koyalım dursun yoksa ben heyecandan unuturum diypr😂😂🥹🤭
Kardelennn21 Kaktuscekirdegi oh iyi yaptın Bende bebişinkileri koydum Benimkiler kaldı pijama takımlarım kırışır diye koyamadım 😄
Kaktuscekirdegi Kardelennn21 ayy valla sürekli kasılmalarım ağrılarım oluyor bi korkuyorum ondan doldurdum herşeyi🥹🤭🫣😂😘
Uras3435 Mervekyoglu_H Ben 32 haftalığım şimdi başlayacağım bu günlerde yapmak lazım ağırlaşınca ütü ve hazirlanma zor olabilir .Ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak en iyisi 💋🌸💙🥰
Mervekyoglu_H Uras3435 bende bebisinkileri hallettim kendinin baya eksikleri varmış onları tamamlıyorum 🥰💙