Selinmoms Selam anneler , 36 haftalık hamileyim. Çatı muayenesi oldum çatım dar, şekerim var bebek iri , bel fıtığım var ve çok yoğun mantar enfeksiyonum mevcut. Sezaryen olacağım 28 inde fakat oğlum 37+5 oluyor. Bu haftada doğuran oldu mu? Bi problem olur mu sizce😔🙏🏻
Hulo2105 Selinmoms 36 dan sonra doğarsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Zaten sizin de 38 olacak bişey kalmamış bir sorun olmaz
miranatlas Selinmoms tam 37+6 da doğdum yaptım bebegimde kiloluydu 3830 sağlıkla doğdu çok şükür şuan 23 günlüğüz
esnyz14 Selinmoms Ben doğurdum tam 37+5’te fakat enfeksiyon falan yoktu bizde ben hareket hissetmediğim için gittim, nst aldılar kızım çok tepki vermeyince doktorum almayı uygun gördü. Hiçbir problem yaşamadık çok şükür, kilosu iyiyse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Rabbim kolaylıklar versin🤍
Yamantosunannesi 37+6 da doğum yaptım sezeryanla 2960 gr kg 49 cm boyuydu. Çok sağlıklı bir bebekti ve ertesi gün evime döndüm hiçbir sıkıntı yaşamadım. İçiniz rahat olsun. Doğum karnesine direkt 38+0 da doğum yapmış olarak yazmışlar bi de.
Gokyuzum_g0730 Selinmoms Ben de 37+3 de sezeryanla kızımı doğurdum çok şükür sıkıntı çıkmadı merak etmeyin inslah sorun olmaz