emineaycyilmaz Merhaba kızlar bu aralar aşırı derecede içime fenalık çöküyor tansiyonumu ölçtüğümde 11/6 10/6 gibi çıkıyor normal ama ben sanki fenalaşıcak gibi nefesim kesiliyor içime bir şey oturuyor gitmiyor uzun süre normal mi? Kansızlıkta var o mu tetikliyor acaba
Adile_aksoy emineaycyilmaz bende 31 haftayım bunalıylrum nefesim daralıyor ve bişey sormak istiyorum 31 haftalık gebelik.kac aya tekabül ediyor ben internetten baktım da aylar ve haftalar birbirine uymuyor yani biz şuan kaç aylık hamileyim😂
Eduahm Bende 31. Haftadayım zor nefes alıyorum genelde kendimi boğulacak gibi hissettiğim bile oluyor, öyle hissettiğimde daha rahat nefes alabileceğim şekilde oturmaya calısıyorum
Adile_aksoy Eduahm bende aynı şekilde 31. Haftanın içindeyim ve midemde şiddetli bı yanma var normal mi bilmiyorum bunalıyorum nefesim daralıyor
emineaycyilmaz Adile_aksoy 7 ay bitip 8. aya giriş yapıcaz hamile kaldığın tarihte ben 25. de ayın tam 8 olmuş olucam mesela
Eduahm Adile_aksoy mide yanması normal diye biliyorum, nefes darlığı da bu kadar insanda olduğuna göre oda normaldir heralde 😂
Adile_aksoy Eduahm bide bişey sorcam 31 haftalık kaç ay oluyor ben hesap ediyorum aynı sonuçlar çıkmıyor 😂
Adile_aksoy emineaycyilmaz hamile kaldığım tarihi bilmiyorum 🥲 ama 32. Hafta 8. Ayın başlangıcı sanırım
Adile_aksoy Eduahm ama nasıl 😂😂 valla anlamıyorum kusura bakmayın ilk gebeliğim bilmediğim çok şey var anlatır mısınız😂
seweyt emineaycyilmaz canım benim 31 haftalik gebelik 7 ay 3 haftalik oluyor yani 7 ay bitmiş 8 de olunuyor
emineaycyilmaz seweyt hangi çizelgeye göre bakıyorsun bilmiyorum her tarafta farklı benim bildiğim bu