kızlar herkese merhaba. daha önce de post açmıştım 15 eylül de bide 9 aralık da kürtaj oldum kalp durmasından. kürtaj sonrası şubatta korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadım yumurta rezervin iyi dedi doktor ilk kürtaj da korunmadım ilk ay hamile kaldım ama şimdi 3 aydır olmadı aklıma takılıyo ister istemez 11 mayıs da yumurtalama oldu sanırım akıntım ve kasık ağrılarından anladığım kadarıyla bugün tahlil verdim kan değerlerime bakmak için hemşire den beta istemesini de söyledim ama 0.59 negatif olsa bile kan da belli olması için erken mi acaba
kürtaj sonrası hamile kalamama
Sergul1425 sıkıntı yapma benim arkadaşım kürtaj olduktan 9 ay sonra hamile kaldı bende Mart ayında kürtaj oldum Nisan da regl oldum hamilelik istedim ama bu ay olmadı nasip kan verdim çıkmadı değişiyor bünyeden bünyeye üzülme yeterli çünkü Rabbim en iyisini bilir
dika sabırla bekliyorum Rabbım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese ve bana da nasip etsin
@Sergul1425 üst üste iki sağlıksız gebelik geçirmişsiniz kısa süreler içerisinde. Rahmin toparlanması zaman alabilir. O yüzden biraz daha bekleyin isterseniz
Tugbacim34 rahim toparlanmadan hamile kalmak zor mu oluyor acaba
@Sergul1425 evet maalesef öyle oluyor. Çünkü kürtaj rahim içinin bir nevi kazınması olayı oluyor. Bende geçirdim. Biraz daha bekleyin. Stres yapmayın en önemlisi bu ☺️
Tugbacim34 bekleyince insan üzülüyor akışına bıraksak belki.daha kolay olacak daa
Sergul1425 ben 7 eylülde oldum hiç kalamadım daha
Melk_plt00 hastaneye gittiniz mi hiç
- Düzenlendi
Sergul1425 gittim normal diyorlar kalırsın diyorlar pcos olduğumu öğrendim ama ona rağmen kalmışım ilk ilişkide
Melk_plt00 bnde gittim de 1 2 ay içinde tekrar gitmeyi düşünüyorum
Sergul1425 3 ay daha çok erken bence. 2 sene sonra kaldım öncesinde de bir kimyasal yaşadım kimyasaldan 9 ay sonra sağlıklı gebelik oldu.
Aslanmom1 böyle yazdıklarınızı okudukça stresim azaldı teşekkür ederim
Sergul1425 Stres hiç yapma canım inan beklemediğin anda en güzeli oluyo
Aslanmom1 inşallah inşallah Rabbım herkesin gönlüne göre versin 🌸
İlk gebelik sıkıntısız 4 yaşında kızım var ama 2. Gebelikte bende kalp atışı hiç duyulmadan 6 haftalık düşük yaşadım kürtaj oldum hiç korunmadan tekrar hamile kalmak için her ay uğraştım test yaptım tam 9 ay stres yaptım o ara taşınma olayımız falan çıktı o ay hiç düşünmedim gebeliği ve o ay süpriz gebe kaldım stres yapıp düşündükçe hiç olmuyor akışına bırak uğraş bul kendine Allah nasip eder inşallah 21haftalığız şuan :)))