Brna16 Kzılar 6 haftadayım ve son 2 gün canım çok şey aş eriyor. Etsiz çiğ köfte, ev poğaçası, mantı.. 65 kg ile başladım kilo almak istemiyorum. Nasıl olacak? Nasıl besleneceğim?
Gamzecabuk Brna16 vallahi hamileliğin ilk haftalarında iştah bence çok açılıyor. Ama yine de çok aşırıya kacma derim. Ben çok mide bulantısı yaşıyorum o yüzden yiyemiyorum
Akdere_44 Brna16 canınızın istediği şeyleri hiç yememek yerine az da olsa tadimlik şeklinde tüketebilirsiniz😊
matmazelinbeybisi Brna16 benimde canım hep karbonhidratlı şeyler istiyor valla ya bi de evde yemek yapmak istemiyorum hiç :/
Happy-melek1997 Brna16 bende 6+1 günlüğüz bende yiyorum ama çok abartmadan 64 kiloyum ama 2 gündür aşırı halsizlik ve bulantı var inşallah çok kilo almsm birde kalp atışı duydunuz mu
Akdere_44 Gamzecabuk ben de bırakın iştah açılmasını normalinden daha az yiyebiliyorum herşeyden midem bulaniyor. Ana yemekleri çok severdim şimdi ise ufak atıştırmalıklar arada meyveler idare ediyorum. Bı yandan iyi bı yandan kötü bı durum😕
Gamzecabuk Akdere_44 aslında keşke yiyebilsek ben bazen üzülüyorum. Bebeğimi de besleyemiyorum diye ve çok halsiz düşüyorum.
Akdere_44 Gamzecabuk Çok yemek yediğimiz zaman bebeğin de beslendiğini düşünüyoruz aslında öyle değil. Özellikle ilk haftalarda bebek beslensin aman bişey olmasın diye çok yemek ve herşeyi yemek gerekmiyor. Hafif yemeklerden az ve sık yemek hem bizim hem bebek için daha iyi olacaktır
Brna16 hafta da benim de iştahım yokdu. Sonradan ne oldu anlamadım. Yakın zaman da annem gelecek. Artık düzenli ev yemekleri ile düzelirim inşallah
Gamzecabuk Brna16 ne güzel ben artık ne yicemi bilmiyorum sadece kahvaltılık şeyler yiyorum. Birde yemek yapmak bana eziyet gibi geliyor
Brna16 Gamzecabuk o konuda bende çok zorlanıyorum. Eşim hazırlıyor. O yokken çorba ile geçiştiriyorum
Brna16 Happy-melek1997 hayır duyamadım. Dün gittim. Doktor haftaya gel bakalım dedim. Eğer haftaya duyamazsan hamililek sonlandı demektir dedi.
Happy-melek1997 Brna16 bende haftaya salı gidicem en son gittiğimde keseyi görmüştük inşallah duyarız