• Öneri
  • Süt artırmak için neler yapabilirim

Tecrübeli anneler ☺️ haftamız erken doğum yaptım sütüm geliyor ama az az biraz daha hızlı arttırmak için neler yapabilirim 🙏🏻

tugce_061 arkadaş bana doğum sonrası millkin önerdi ebebekte satiliyormus , bitkisel ondan alacağım sezeryan olacağım için

tugce_061 Merhaba! 4 günlük bebeğim sezeryan oldum süt için bulgur pilavı tahin helvası bol su bestlak damla komposto gayet yeterli geldi acele etme yavaş yavaş artar bol emzirme de etkin

Tecrübeli bir anne olarak yazıyorum. En azından kendimde gördüklerim kadarıyla.. bulgur pilavı yeşil soğan rezene kimyon çayı ve daha neler neler hiç birinden bı fayda görmedim. Aldığım kilolarla ve çocuğa geçen gazlarla kaldım. Bol su için bence düzenli de beslenirseniz yeterli olur diye düşünüyorum benim süt olsun diye ekstra yaptığım şeyler bana kilo oğluma da gaz olarak geri döndü.

23_izmir öneriniz için teşekkür ederim şeker diyetim bulunduğu için fazla şeker içeren besinler kullanamiyorum bir iki dilim amca tuketebiliyorum 😬

tugce_061 bol bol sağım yapacaksın ama sağım yaparken bebeğin emiyormus gibi düşün yani beynine küçük bir oyun oynaman gerekiyor ki o da süt üretimi için çabaladım 😉

Akdere_44 ilkinde aynı şeyi bende yaptım boş yere kilo aldım ve sütüm olmadı olmayınca olmuyor cidden bu bebegimde bol süt anne çayları içeceğim sadece ve sağım yapacağım bakalım inşallah olur