Babycans Bu problem ile eşinde karşılaşıp şunu yaptık düzeldi diyebileceğiniz bir şey var mı ?? Gıda olarak badem nohut fındık yumurta falan önerildi de zaten normal şartlarda tükettiğimiz şeyler ekstra ne fayda sağlar acaba ??
Aslanmom1 Babycans Impryl diye bir takviye 6 ay kullandı eşim. Varikosel başlangıcı ve ileri hızında düşüklük vardı sayıda bir problem yoktu ayrıca sperm dna hasarı çıktı. O takviye çok işe yaradı ayrıca Saraçoğlu’nun keçi boynuzu kürünü her gün yaptım ve içti. Tam ilacın 6. Kutusunda pozitif haberi aldık 🥰 Sigarayı bırakamadı belki bıraksaydı daha hızlı sonuç alırdık. Ben de ovulasyon testi kullandım çünkü spermde sorun olunca sık ilişki önerilmiyor. Adet biter bitmez ilişki ve ovulasyon günü ilişki yererli oldu.
Cesurx Babycans hareketli bir yaşam ,sperm hareketliliği arı uzerinde vücuttaki enerji artınca artıyor bence.Esimde de vardı çalışmadığı dönem.İse girdi,haftada bir maça başladı düzeldi.Bilemiyorum ama ilgisi olmali
Babycans Aslanmom1 güzel bir vitamine benziyor baktım içeriği güzelmiş. Biz de deneyebiliriz belki bakalım
Aslanmom1 Babycans Evet çok iyi bir vitamin ama keçiboynuzunu da ihmal etmeyin kür olarak yapın hergün
Aslanmom1 Selo25 Adet biter bitmez ertesi günü olmuştu bir de pik günü oldu. 1 saate yakın bacaklarım havada bekledim ilişki sonrası. Sonrasında hiç ilişki bile olmadı diyebilirim ama yumurtlama günü tutmuş.
Mzzz İlk bebeğim tüp bebekti 2. Bebigimde doğumdan sonra 4. Ayda falan kendi kendine oldu nasıl oldu bende bilmiyorum sanırım dusunmemsk yok yurtlama günü yok haftada şu kadar ilişki falan bir matemetigin içinde olmayınca oluverdi