sl_bcx Allah korusun sizi ve bebeğinizi, sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah, stres yapmanızı ve psikolojik durumunuzu inanın şu an çok iyi anlıyorum. Kafa derinizi kontrol etmek için ne yapılabilir bunu düşünüyorum şu an acilen içinizi rahatlatmak için.. köpeğinizin dış paraziti mevcut olduğu için kene üzerine geldiyse bile bir süre sonra ölecekti, yerde bulduğunuz da siz biraz geç görseydiniz ölmüş olacaktı. Çünkü köpekten zaten ilacı aldı ve anında uzaklaştı. Eğer size geldiyse bile tutunamadan, yaşayamadan ölmüş olacak. İnanın 6 yıldır bu bölgede ve 2 köpekle çok kez kene buldum, ama hiç gelmedi üzerimize, yaşayamaz bizim bedenimizde. Ayrıca bi dönem köpek otelinde çalıştım, 40-50 köpeğin içinde ve ben dahil hiçbir çalışma arkadaşımda böyle bir şey görülmedi. Eğer şu an imkanınız varsa; saç derinizin havayla temasını kesmek için birkaç saatliğine doğal bir maske uygulayabilirsiniz (zeytinyağı-yumurta) ardından streç film ile sarıp, herhangi bir şey geldiyse bile etkisiz hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum.