Arifehass Merhabalar kızlar ben 38+5 haftalık şuan. doktora gittim bugüm nst çektikten sonra dedi ki alttan bakmayayım doğumu tetiklerim belki pazartesi gününe kadar doğum olmazsa gel kontrole diye..nstden anlayanlar bakabilir misiniz ![ ]
Greenleaf Arifehass bir ara olmuş sancınız ama ritmik olması gerekiyor doğum için, nst nizde sıkıntı yok bence, 38+2 yim bende umarım sağlıkla gelirler 🥲
hunilimom Arifehass hafif var 40 larda ama doğum için yetersiz daha üstte olmasi lazım uyarı mi verdi yoksa sadece baktı mi alttan
Ebruli42 Arifehass Evet benim 38 de baktı biraz tetikledi yani nişan geliyor 2 gündür ama daha bebiş gelmiyoo ve kasılma pek yok
Arifehass Greenleaf haydi inşallah en güzel şekilde gelirler.. son zamanlarda ‘artık bi doğurayım’ modundayım🙊 Çok teşekkürler 💖
Greenleaf Arifehass bende öyleyim ya, çok güzel hep bu halimle kalsam dedim, annem derdi de inanmazdım sona gelince doğurmak isteyeceksin diye, gerçekten artık gelsinler tabii önce sağlıcakla 🫶🏼🥲
Arifehass hunilimom yok bakmadı dedi bakarsam doğumu tetikleyebilirim diye ondan pazartesi günü gel bakalım ram tam da 39. Haftaya girmiş olurum
Arifehass Ebruli42 işte benimki de öyle dedi tetikleyebilirim diye..size nişan gelmişse onzaman inşallah çok geç kalmaz hayırlısıyla alırsınız kucağına ♥️
Ebruli42 Arifehass İnşallah Perşembe muayene oldum gelmişti bu güne kadar devam etti 3 gün ama yine bitti agrim vs. De yok suan