tuuba2307 Kızlar 28. haftadayiz bugun cok hafif bir kanama oldu hemen doktora gittim nst ye bagladi bebek niraz asagi inmis oda karnimi ovaladigim icin olmus, suyu fazlaymis bu suyu dusurmek icin ne yapabilirim bildiginiz bisey var mi
_ozlmm tuuba2307 Hamur işi tarzı yemeklere dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum ekmeği falan çok yememek gerekiyor daha detaylı bilen yazar inşallah 🙏
Zeyneppx tuuba2307 doktor bana şekeri kes dedi benimde fazla ama azalır mı bilemiyorum Salı günü perintolog bakacak bana da :/
gocebeanne tuuba2307 1 aydır diyet yapıyorum azalmıyor. Şeker testi yaptırmışmıydınız belki şekeriniz vardır.
gocebeanne Zeyneppx sizde benim gibi buralarda bir cevap arıyorsunuz ama maalesef yok inşallah suyumuz en kısa zamanda normale döner 🌺
Halenralpak gocebeanne doktor benimde son iki muayenemdr suyu fazla dedi ilk dediginde cok dikkat etmemistim duzelir diye ama ikinci soylediginde bende korktum cikolatayi haftada bir yada iki dedi meyve miktarini azalt dedi uc dort kasik makarna yada pilav zaten canimiz surekli bisiler isterken doktorun onerdigi porsiyonlarla doymak mumkun degil ama uyacagiz mecbur cocuklar icin
tuuba2307 benim şekerim yoktu tuzlu cekirdek yedim biraz fazla yedim sanirim ondan oldu kizlar mecburen un tuz şeker uzak durcaz bide istahim hic yok yemek istedigim seyler de makarna pizza turu seyler nasil yapcam bilmiyorum