ezgi98 Merhaba amh 4.27 çıktı. Yani yumurta sayım iyi ama 4 aydır ovülasyon testi yapıyorum daha hiç pik görmedim. Ne yapacağımı şaşırdım. İncir havuç kürü uyguluyorum bu ay ama henüz pik göremedim. Lütfen benimle aynı durumda olanlar öneri yapsın
Karsu123 ezgi98 öncellikle doktora gidip ultrason takibi yapın bende kaç ay olmayınca strese girmiştim yumurtlama test yine yaptım doktor takip yaparken yine çıkmadı tam koyuluk ve bende bıraktım test ne yapmayı doktorla yumurta takibi yapın ve progesteron tahlili de verin sağlıklı çatlamış mi catlamams mi belli olur benm hep silik çıkıyordu oysa ben progesteron tahlili ne verdim gayette sağlıklı catlamisti kaju ve keçi boynuzu pekmezi tüketmekte iyi geliyor ve bal tarçın çörek otu karisimi bir çay kaşığı bunları yapın ve youteda bir gebenin günlüğü yumurtlama masajı ben bunları yapıp iki kez pozitif gördüm sonuç olumsz olsada 🥲rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin Amin🤲
Gzde_defne Merhaba benimde amh 4.54 çok iyi ve bende ovulasyon da 2 ay yumurtlama görmedim 3.ay görmüştüm 1 ay daha deneyin görmezseniz doktora görünün.benim feritin demir çok düşüktü bu sebeple yumurtlama olmadıgını düşünüyorum seninde değerlerin düşük olabilir demir ilacıyla düzelir
ezgi98 Gzde_defne bende sebebini bilemiyorum dr bir sorunum olmadığını söyledi ama sürekli vitamin kullanıyorum sebebini bulabilmek icin
6525 ezgi98 bizde zaten yumurtalar tembel olduğunda ya geç yumurtluyoruz ya da yumurtlamıyoruz onun için iğne ilaç ya da doktor kontrolü gerek ya da spor beslenme en önemlisi bunlar bunları düzeltince de yumurtlama görebilirsin