Edafil Bebeğinizi kaç kilo olarak doğurdunuz? Benim bebeğim şuan 3 kilo 900 gram kilosu fazla mı doğum zor mu olur ? Kızımızın doğmaya da hiç niyeti yok her gün acilden giriş yaparak kontrole gidiyoruz her gün ulturosona girmenin de zararı yok mu ?
Gulluuuuu Edafil 36+3 3800 kilo sizin ki 40’da bu kiloda ben daha çok korkuyorum vajinal doğum istiyorum birde nasıl olacak bilmiyorum
Bulutsevdasi Edafil 3950 doğurdum suni sancı ile. İnan hiç zorlanmadım. 4 dk içinde kucağımdaydı. Çatına bağlı. Ve güzel ıkınmana bağlı birşey. Korkma doğumda öyle güzel bir güç geliyor ki hemencecik olup bitiyor. Sonra tüm ağrıların gidiyor
Selma2412- Edafil elbette var canım her gün ultrason NST girmek iyi degıl kim ne derse desin. Ama mecbur kalınca kabul ediyoruz aklımız kalıyor malesef bende pazar günü 40 oluyorum en son 38 de doktor kilosunu söyledi 39.haftada stajyer doktor muayene etti kilosunu söylemedi suan kaç bilmiyorum hiç
Zeynooooooo Gulluuuuu bence olamaaz cunki 40a kadar baya kilo alicak 38den sonra daha hizli kilo aliyor yani4500 gelip cata bilr bence doktorunuza danisb sezeryan ola bilirsiziz
Gulluuuuu Zeynooooooo sezeryan istemiyorum o yüzden 38 olunca suni sancıyla doğumu başlatacak doktorum