gizembkm Yeni doğan bebek için en iyi bebek bezi sizce hangisi alınmalı molfix sleepi Veya başka ne önerirsiniz
snowglobe gizembkm bebek bilir biz bilemeyiz 😂 stok yapmayın o yüzden. En pahalısını alırsonız pişik olur. Bim bezi alırsonız rahat rahat kullanırsınız. Bebeğe bağlı
yamanagihan gizembkm stok yapma 1 2 3 num adeti az olandan al şimdilik. Sonra bebegin karar versin pişik yaparsa başka markaya geçiş yaparsın 🌸 ben Molfix 1 2 3 aldım 1 num bitti bi tık büyüktğ bebegime pişik vs olmadı. Sonradan da sleepy bio natural 2 num dan başladım oda bitti baktık memnunuz sleepyden devam ediyorum şimdilik.
Handevich Henüz 29 haftalığım ben doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesiyle sleepy aldım. Kalıpları daha iyiymiş sarıyormuş diğerlerinin tam oturmadığını söylediler bilemiyorum henüz kullanmadım tavsiye üzerine sleepy aldım 2 paket
snowglobe Handevich slepy diğerine göre küçğk bilginiz olsun. Yani slepy nın 2 numarası ile molfix in 1 numarası aynı ebatta . bende slepy kullandım yine lullancam inşallah memnundum ama bilginiz olsun yine de . erkek çocuklarda daha da sıkıntı olabilir
Handevich snowglobe hastanede bizi kurtarsa yeterli diye düşündüm az aldım memnun kalırsam sonra alırım. Sleepy küçük diye onu aldım bakalım inşallah sağlıkla kullanırız. Bez stoklamayı doğru bulmuyorum her bebeğin boyu kilosu farklı cildi farklı alerji yapan bezler oluyormuş çünkü 😅
Selbi777 Kısa zaman önce ben de böyle bir post açmıştım , kızlar sağolsun önerilerde bulundu.Baby Turco ve Goo.N da karar kıldım.İksini bebeğim gelince deneyip karar verip stok yapacağım 🫶🏼