eylemm09 Kızlar doğum sonrası titreme herkeste oluyormu neden oluyor bu titreme acaba ben bunu sadece sezaryende oluyor sanıyordum aslında ameliyathane soğuk diye ama normal doğumda da yaşayan var yani ve çok mu uzun sürüyor yaşayan var mı bunu
ENOK_0107 eylemm09 Sezaryenden sonra oldu benim hatta çok korktum. Meğersem normalmiş. Uzun sürüyor ve ben 2-3 kere aralıklarla yaşadım. Sanırım kan kaybettiğimiz için oluyor.
ttazeannee eylemm09 Normal doğum da da olabiliyor hatta bunun için eve hastane çantanıza yelek kalın hırka çetik koyun demişti kendimizi kasıyoruz sonra birden salıyoruz kan kaybediyoruz haliyle normal şeyler
YldrmNUR eylemm09 evet canım normal herkeste oluyor. Rahimin kendini toplaması için doğal bir tepki o
mervemurat16 eylemm09 ben sezeryan oldum ameliyathane buz gibiydi o yüzden çok titredim girerkende çıkarkende ama sonrasında sıcak hava tuttular odaya çıkmadan biraz etki etti ama gene odada serum takılınca geri ülüyüp titremeye başladım sonra geçti
Nesli46 eylemm09 normal doğum yaptım bendede bi 10 dk kadar olmuştu yani sonuçta içimizden bizi ısıtan bir parça çıkıyor😄
Mrvrntsv eylemm09 ben titredim cnm ikinmaktan yoruluyorsun butun vucut istemsiz titriyor yorgunluktan