Gulsedaa1 Kizlar önerdiğiniz var mi? İki çeşit var bi fenomenlerin cogu kullandigi digeride eksi tip model hangisini almalıyım cok kararsizim ?
annelik_4 Gulsedaa1 elektrikli olan çok pahalı almadjm ve çevrem çok kullanilmiyor zaten 5 veya 6 ay kadar kullanılır dynce bende sallanır ana kucağı aldım oda işe yarıyor🥲
yamanagihan Gulsedaa1 bagi dandini2 aldık müzikli ve 5 kademeli sallanıyor ama bebek pek sevmedi gibi 😂 Elele düşünüyorduk e bebekte yokmuş eşimde bunu almış
asell13 Gulsedaa1 elelenin elektirikli anakucağı iki gündür kullanıyoruz kızım sevdi vala huysuzlandımı katıyorum biraz sallıyor sonra kapatıyorum tekrar
Gulsedaa1 annelik_4 evet hem pahalı hem ben ondan çok korkuyorum elektrik çarpar falan diye kotu şeyler geliyor aklıma
mervemurat16 Gulsedaa1 ben chicco baloon model aldım ses kaydetme özelliğide var titreşimli ama manuel dallanıyor yeni doğduğunda çok az kullanık ama işimizi gördü
Damlaozzz Gulsedaa1 Mağazada bir anne vardı 6 ay kadar işimi gördü mutlaka al dedi çoğu kişi 6 aya kadar diyor o yüzden çok para vermeye gerek yok bence birde indirime denk getirin benim şanssızlığım bu ürün indirime giriyormuş bilmeden direk aldık biz 😀
Caglab Gulsedaa1 Sallanan elektriklileri de çok önermiyorlar aslında. Çocuğun sallanmaması gerektiği için. Bence sallanmasa da müzikli olanlar da ilgilerini çekiyor. Benim kızımın öyleydi.