AnneOlmakkkk emirtimr1 İlk hamileliğime 45 kiloyla başladım 65 le doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra 45 kiloydum yine :) şuan 2. ye hamileyim
emirtimr1 Clementein kız maşaaallaah anam hedefim +10 du 26.haftada +6 yaptım basıl oldu anlamadım ya😂😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
emirtimr1 Kuboss-98 aman be gidiyo ya 😂😂 movasyonumu bi 8/9 kilosu doğumda gidiyo olarak sağlıyorum😂😂🤧🤧
bonik 52 ile hamile kaldım 3 ay yoğun bulantıdan 46 ya kadar düştüm şimdi 55 kiloyum, bilmiyorum +3 oluyor sanırım 27+6 yım.
emirtimr1 iremd-1798 ayy askım ne gizel maşallah rabbim nazarlardan korusun 😂😂 kilodur gider yaa demi😂😂😭😭😂😂
iremd-1798 emirtimr1 tabii ki gider evlatlarımız sağlıkla gelsin de ondan sonra bir de zayıflamak için taktik veririz birbirimize 😅
emirtimr1 33caglaunlu bacım inan çocuğa yarayacak şeyler yiyorum anlamadım bana da yarıyor sanırım😂😂😂
emirtimr1 elifdiyorkii amaan ha 80ha 90 illa ki vericez ya demi😂😂 veririz ya tesekli edelim birbirimizi 🤧🤧😂😂
Kuboss-98 emirtimr1 gidiyo zaten yaa , ben ilk oğlumda da 50 ile kaldım 72 ile doğuma girdim . Oğlum bir aylık olmadan 60 kiloya geri düştüm
bonik emirtimr1 kendi normal kiloma döndüğüm için tombullaşmadım hiç, normalde nasıl yiyorsam miktar olarak o kadar yiyorum aslında ama asıl son 3 ayda kilo alınıyor sanırım dikkat etmek lazım tabi.