semrabgt Kızlar takipte olduğum ve doğum yapacağım hastanede eşimin yanında 1 günlük refakatçi oldum ve olduğumuz kat doğum katı gibi her odadan bir ses bazı odalardan yenidoğan sesleri değişik duygular içerisindeyim 🥹🙃 15+2 siz ne düşünüyorsunuz doğum hakkında
iremd-1798 semrabgt yani doğum anı zor bile olsa çok güzel bir şey bende 32 haftalık hamileyim ikinciye kızım olacak inşallah. Ağrım sızımda olsa güle oynaya girip güle oynaya çıkacağım çünkü o doğum olacak gün en özel gün bebeğimle aynı bedende son günümüz olacak ❤️ Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏼
iremd-1798 semrabgt ilk kızımda zor değildi bu ara da 19 yaşında çok güzel bir şekilde doğumum gerçekleşti zorlanmadım ama her doğum bir değil ☺️
mervemurat16 semrabgt hiç korkmayın bebişi görünce öyle değişik oluyorsunuzki.Benim ilk doğumumdu ve hamilelik başından sonuna kadar içimi kemiren vesveselerle geçirdim boşunaymış hele doğuma üç gün kala full sezeryan videosu izledim yeterince korkmamış gibi ama o şeylerin hiçbiri olmadı bende gayet güzel hiç hissetmediğim bir spinal doğum yaşadım hele kızımı gördüğüm an ne ara kestilerde bebek çıktı dedim😄Yani gebeliğinizin tadını çıkarın negatiflik düşünmeyin annelik çok güzel
semrabgt iremd-1798 ya evet eminim çok güzel olacağına daha önce yaşamadım :) şimdi erken belki bunları düşünmem için ama böyle şahit olunca insan düşünmeden edemiyor tedirgin oluyor mutlu oluyor sabırsızlanıyor değişik duygular gerçekten 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iremd-1798 semrabgt bende ilk kadar heyecanlıyım ilkte suyum geldi sancım yoktu gittim doğum oldu bunda nasıl olacak bilmiyorum belirsizlik var ama hiç korkulacak bir şey değil ebe doktor hemşire kim varsa artık dediklerini yaparsanız her şey çok güzel oluyor. ☺️ Evet sizin için erken diyebiliriz ama o zaman nasıl hızlı geçiyor anlamıyorsunuz bile ☺️ ben daha dün annemlere nasıl söylerim diyordum şimdiyse çantamı hazırlıyorum ☺️ sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️
semrabgt iremd-1798 Umarım bizde sabırsızlanıyoruz :) sağlıklı olsunlar da gerisi çok da önemli değil 😇
semrabgt mervemurat16 yaa teşekkür ederim Allah bağışlasın sağlıklı ömrü olsun . Evet bana kalsa sorun yok etraftan çok söz var ama ben tüp mide ameliyatlıyım bir de . Sen nasıl dayanacaksın senin gücün yetmez onlara karşı gelmekten ayrı bi duruşa girdim 😂 ama sorun yok sağlıklı olalım insanın dayanamayacağı bir şey yok :)