Burcu91 Arkadaslar smdi dogruyu bulalim diye actim bu postu☺yeni dogan bebeklerimize nasil emzik kullanmaliyiz ?Damakli mi damaksiz mi hangi marka daha iyi kafam iyice karisik benim😣
Ssseval Burcu91 biz kızımda emzik kullandık ağlayınca veriyoduk hemen susuyodu 😂 diş yapısı bozulmicak olsa hiç kesmezdim😂😂😂 çok hayırlı bi alet
busrakorayeymen Chicco aldim yumusacik dokusu anne gogsune en yakin olandan. Ama 6 haftadan sonra vermeyi dusunuyorum
Burcu91 gamzebella kullan bence senn acindan hem.rahat edersin emzikle.cocu1u uyut uyanmaz is kesmez sana kiz
Sibellaa Efsanem benim 4 tane yiğenim var hiç birinede emzik vermedik gayette hem emip hem uyuyolardı. Herkesin kendi kararı tabide ben emzik sevmiyorum plastik bişeyi bütün gün çocuğa emdirmek sağlıksız gibime geliyo.
Selale_bati Emziksiz cocuk buyutmek cok zor birde aglayan bebek oldumu hicbir sekilde susturamazsin dogunca direk hastanede vermek gerek gunler haftalar gecerse sonrada tutmuyorlar emzigi
Burcu91 Sibellaa yok canim.bak yanlis dusunuosun ben 27 yasimdayim benm.cocukluqumda hep emzik kullanildi bende emzikle buyudum nolcak hic biseu olmaz
Efsanem Sibellaa Guzel ama cok beyendim insAllah bende deniycem.Bende geceleri sut vermeyi sevmiyorum etrafimdaki anneler en son 10 da veriyo geceleri rahat uyuyo ve sabah yeniden sut verio.Akilli fikir bence mutlaka denicem tesekkur ederim
Burcu91 Glitter bastan cocuqu nasil alistrrsan o sekilde gider canim meme reddi filan olmuyor emzik cocu1u uyutnak icin durmasi icin bizim acimizdan ck iyi bisey ben cok goruykrum memeyide emio emziqide
burcugokhanberkecan avent soothie tavsiye ederm bende kullanmam diodum ama veriyorm agladgnda zaten srekli emmio atio kendi hem bnce gerekli uyurkn tukurugnden bogulabiliolar onu onluyo
Glitter Burcu91 bu alanda yapilan calismalar bakarsan pek cok annenin emzik ve biberon nedeniyle meme reddinden sikayetci oldugunu gorebikirsin canim. Neyae herkesin kendi bilecegi is
gezeranne Burcu91 aventin ultra soft emziklerini çok öneriyorlar canım bende ondan alıcam inşallah şuan daha çok yeniyiz