Yaso2110 Merhaba, 33+2 deyim aniden gelen bel ağrısıyla uyandım ağrıdan çok kramp gibiydi 20-25 dakikadır ağrıyor sarı-kahverengi akıntım gelmiş 2-3 damla kadar biraz takip edip doktorumu arayacağım benim gibi olan var mı emdişelenmeli miyim daha çok erken😔
Beybi_2022 Yaso2110 şimdi gördüm yazını çok geçmiş olsun bol bol dinlen yorma kendini ama çokta takma kafana bende 32 haftalığım ev işi yaptığımda özellikle süpürge yer silme halk kaldırma belim fazlasıyla ağrıyor doğurcam sanıyorum dikkat et kendine canım
Cerentua Yaso2110 Bazı postları Ana sayfaya cikarmiyorlar sanki çok geçmiş olsun yalancı sancılar bende de var 28. Haftadan beri ama bana yasaklanmadı ev işlerini sarı kahverengi değilde sarı akıntım oldu ara ara
Mutluluk71 Yaso2110 merhaba canım benim 32+4 de sabah uayndım bel agrım rahim kasılmalarım oldu daha sonra sıklaştı bel ve kasık ağrım hemen doktıra gittim ve erken doğum başlamıs dediler nst felam sancılar cıktı ciğer geliştirici iğneler ve haplar aldım kasılmalarım sancılarım geçti ve evde istirat ediyorum yani sürekli yatıyorum bol su içiyorum umarım seninki böyle olmaz güzel haber alırsın
Yaso2110 Ftmtsdmr evet, sağolsun kimse dönmedi blogta sadece kayınvalide- görümce dedikoduları ilgi çekiyor. Ev işlerini yasakladı artık yalancı sancılarım yüzünden mantar olmuşum akıntı da ondan olurmuş fitil başladım
Momunddad Yaso2110 aynıyız sanırım banada progestan fıtil verdi acilmam var ama bel ağrım bugün başladı kasılma ile bir geliyor bel ağrısı bacağa kadar uyuşuyor benim de sadece ev için kalkmam ve hep yatmam gerekiyor
Ftmtsdmr Yaso2110 ya bende 38+1 de kahverengi leke gelmişti ilk doğumumda doğum sancım akşamına başlamıştı bu yüzden erken doğum mu diye merak ettim çok geçmiş olsun bende de şuan kaşıntı var travozol diye krem var ondan kullanıyorum daha rahatlatıyor doktora haftaya kontrolde söylerim ben antibiyotik kullandım büyük ihtimalle ondan oldu
Yaso2110 Beybi_2022 hiç yaşamadığım bir ağrıydı ben çalışıyorum işe de gidiyorum ev işi pilats falan derken çok yüklenmişim
Yaso2110 Momunddad çok şükür benim açılmam yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor dedi progestanı 6. Haftamda başlanıştım riskliydi gebeliğim 30. Haftada bıraktım şuan için 36. Haftayı gör yeter diyor doktor en az hareketle bol dinlenerek
O_glanannesi Geçmiş oldun bende bel ağrısı kaburga ağrısından ölüyorum akinti desen 23 haftadan beri var enfeksiyon mantar geçmiyor napicam bilmiyorum hayırlısı ile kucağımıza alalim analık çok zormuş
Yaso2110 O_glanannesi ben ilk kez mantar oldum benimde bütün hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu kum dökmeyle geçti hiç yaşamdığın şeylerdi çokta dikkat ediyorum ama oluyormuş hamilelikte
Momunddad Yaso2110 o fıtil okadar etkili bir şey mıymış ben gunde bir kere gece yatmadan atıyorum birde adalat var kasılma önleyici ama ise yaramiyor gibi .. sizde fitil ise yaramış güzel okadar süre boyunca masalalh inşallah sorunsuz devam eder benim pzt randevum var bakalım ne olacak ama çok kötü haldeyim bel ağrısı için parol icilse bir şey olur mu acaba
Momunddad Yaso2110 idrar yolu enfeksiyonu bel ağrısı yapar mı bu kadar ya Allahım analik ne zor dogsalar sağlıkla artık çok yoruldum
Yaso2110 Momunddad inşallah sağ salim alırız kucağımıza parol zaten içebiliyoruz ama çok hafif bir ağrı kesici ben hamileliğim boyunca ne için içtiysem hiç kesmedi pek etkili değil ne yszık ki😕
Yaso2110 Cerentua bende ilk kez karşılaştım böyle bir yasakla doktorum erken doğum için 33-36 hafta aralığında dikkat edilmesi gerektiğini söyledi ben işe de gidiyorum henüz izne ayrılmadım hepsi fazla geldi sanırım
Cerentua Yaso2110 Bana da yürüyüşlerini azalt dinlenmeye geç biraz dedi demek ki o yüzdenmis izne ayrılın artık sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaso2110 Ftmtsdmr bende öyle açılma mı oldu diye korktum çok şükür öyle bir durum yokmuş mantar içinde 1 hafta fitil kullanacağım hiç belirtim yok doktor muayene etmese anlamazdım
Yaso2110 Cerentua maalesef rapor süresinin dolmasını bekliyorum 1 haziranda izne ayrılacağım umarım sağlıkla kucağımıza alırız