Zeyver Gulhan_al doğum yapmadım daha ben de nehit hanıma gidiyorum doğum fiyatı hakkında bilgim yok ama yılbaşından önce 20 civarıydı şimdi rahat 30 olmuştur diye düşünüyorum🥲
deryaydin98 Zeyver normal 30 binmiş mesai dışında doğum olursada doktoru getirme ücreti 6 bin baya artmış
Zeyver Gulhan_al sabah erkenden randevusuz gidince bakıyorlar ama biraz fazla sıra bekliyorsun. Yine de nehir hanıma değer bence 🫶🏻🫶🏻 bir çok doktora gittim ama nehir hanım başka. Onun için 45 km yol gidiyorum 🥲
Zeyver deryaydin98 çok memnunum ben bir düşük yaptım nehir hanımla o zaman tanıştım kürtajı onda olmuştum o kadar merhametli bir doktor ki narkozun etkisini görene kadar ben korkuyorum diye elimi tutmuştu o günü asla unutmam. Bu hamileliğimin de başından beri ona takipliyim başka doktora gitmeyi asla düşünmedim
EmirVS Skck 1 hafta önce sordum bende normal 30 bin denildi sezeryan 33 bin mesai dışı doktor 6 bin. Fiyatlar bu şekilde bnde orda doğum yapacağım 39+2 deyim bekliyorum 😊
Dns EmirVS Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dogum sonrasında memnun musunuz değil misiniz hastane ve ebelerden yazarsanız cok iyi olur bizim adımıza da.
EmirVS Skck ben son 1 aydır gidiyorum Rami’ye önceden başka yere gidiyodum ama doktorum gittiği için mecbur hastane ve doktor değişikliği yaptım o zamanda biliyordum zaten 30 bin olduğunu yani sürpriz olmadı bana 20 binli zamanina denk gelmedim
EmirVS Zeyver evet Nehir bayrama gidiyorum. Umarım yeni yıla kadar yapmazlar ama işte gel gör ki her ay farklı zamlar geliyo🙃