momofmychildren Kızlar cemre ismini öğrendik dinen koyabilirsiniz sıkıntı yok dediler sizce Masal mi Cemre mi
Funda54 momofmychildren bence cemre koymayı düşünüyorum ikizlerimden kızıma ama etrafımdan anlamı kötü ateş demek koyma falan dediler hep ama koymayı düşünüyorum bana da cemreye uygun erkek ismi söyleyebilir misiniz erkeğe işimi bulamadık bı oğlum var onun adı da yunus emre
momofmychildren Funda54 Cemre / Emir / yunus emre Cemre/ Eymen / yunus emre Aklıma geldikçe yazarım ☺️
Funda54 momofmychildren tşk ederim benim gönlümden geçen de emir ama eşim karar veremiyor şimdilik öyle olacak da gibi bakalım 😊 ama cemre çok güzel 💐
Zeyna_12 momofmychildren cemre dinen koyulmamalı herkes bi kulaktan söyler ama caiz değil yanlış anlama senin bebişin sonuçta ama güzel bir isim olması da çok önemli teyzem de cemre koymuştu ama günah olduğunu öğrendi
momofmychildren Zeyna_12 diyanetteko hocalara danıştık dinen bir sakıncası olmadığı söylendi caiz sakıncası yok denildi
Zeyna_12 momofmychildren ya şimdi bn ne desem boş sonuçta senin hoşuna gittikten sonra içine sindikten sonra okeydir 🫶 bnm rahmetli dedim alimdir ondan biliyorum canım