annelik_4 Kızlar 37+3 oldum onceden bebeğim hıçkırdığında en fazla 30 saniye kadar sürerdi yaklaşık 3 dk oldu halen hickirigi devam ediyor normal mi ne yapayım ya korktum artık 😶
Cimenn1223 annelik_4 korkma cnm normal bnm kizimda öyleydi sürekli hıçkırıyordu son zamanlar dha sık ola biliyor hıçkırma
Sadeceanne2 Burcudlgc ahahaha😄 dışarıdan zıp zıp zıplıyor karnın ilk zamanlar. Nabız atar gibi oluyor çok komik oluyor ya 😄😄
annelik_4 yenidenanne34 geçen haftalara göre daha çok çoğaldı acaba yediklerimde dolayı mı diye sorguladım kendimi 😊
annelik_4 Melike_00 büyüdükçe farkedilebiliyor anlıyorsun kalp atışı gibi zaten göbeğine bakınca gözüküyor 🥲
yenidenanne34 annelik_4 yok yok hic sanmiyorum benimde son 1 haftadir hergun 2 3 kere hickiriyor gecen haftalar bu kadar degildi büyüyorlar 🥰
Sadeceanne2 annelik_4 gayet normal. Canım. Benim kini de nst ye bağladıkları zaman bir başlıyor hık hık 😄
Sadeceanne2 Burcudlgc vallahi 😄😄 Çok tatlı oluyor kahkaha atıyorum. Ben çokta güzel bir şey bebeğin gelişimi için de nefes alıp vermeye çalışıyor çünkü solunum denemesi yapıyor organları amniyo sentez suyunu yutup durur ken.
Sadeceanne2 Burcudlgc 23.küsür de hissettim. 6,7 kez tekrarlıyor başladığı zaman Şimdi 33 haftalık olduk. Hergün belli aralıklarla devam 😄