Eliff_gny eminegizem yalnız değilsin çoğu kişide olan bisey bende ilk söylendiğin de hemen İnternete baktım çok kötü şeyler yazıyor stres yaptım başka doktora da göründüm rahmi tam kapatmıyor ama aşağıda dedi tam kapatan biraz riskli oluyormus ama yukarıya çıkarmış 32 haftaya kadar stres yapmıyorum kendimi fazla yoruyorum dinleniyorum inşallah çıkar yukarı bende beklemedeyim 23 haftalık hamileyim 21 hafta da detaylı da öğrendim için rahat olsun çıkar Allahn izniyle
eminegizem Eliff_gny inşallah çıkar canım senin de , bana aşağıda falan demedi rahmin önünde dedi ikisi farklı şeyler sanırım ama haftan küçük yukarı cikabilir dedi, ben de detaylida net öğreneceğim inşallah
Eliff_gny Melike201222 previa devam ediyorsa normal doğum yapılmıyor doktor bana sezaryen olursun dedi zaten ikinci sezaryenim olck. Rahmi kapattığı için plasenta bebek doğum kanalından çıkamaz bebek rahmi zorladığı için de aşırı kanama olur diye biliyorum
Salihatopcuu eminegizem tüm doğumlarım sezaryen oldu doğum çok kötü geçti diyemem ama biraz kanamalı olabiliyor çok aşağıda plesanta olduğu zaman maalesef ama kendinizi korkutmayın eminim ki yükselecektir bir çok gebede bu durum olabiliyor ☺️🙏🏻