yenidenanne34 Kızlarrr uygun fiyatlı müslin kumaş aldığınız siteleri yazar mısınız tabi memnun kaldıklarınızı 😅 hazır müslin battaniyelerde ya desenini beğenmiyorum ya boyutu küçük oluyor bende kumaş bakayım en iyisi dedim
Buseirgit yenidenanne34 ben trendyoldan hastane çıkışı yaptırdım müslin kumaş hem çok güzel geldi hemde battaniyesi gayet büyük sade renk. Desenli olanları e bebekten aldım onlarda gayet büyük. İsterseniz görsel atabilirim
BabyAta yenidenanne34 instagram evimrenk sayfasından aldım ben hep. Memnun kaldım bir sürü muslin örtü diktik
Mom89_ yenidenanne34 civilden aldım bende yeni kampanya vardı yeşil renk üzerinde puantiyeleri vardı bi bakın isterseniz büyük te baya
Gamzezeynep1 yenidenanne34 tek renk 4 katlı outlet ürünler var dolap uygulamasında 3 tane aldım ben oğluma kullanıyorum ebatlar 110*110 çok güzel oraya bakarsınız tek renk demezseniz eğer zeypba diye bir sayfa idi
yenidenanne34 Buseirgit sade renk bi tane aldim canim 4 katli olanlardan. Simdi bi kac tanede desenli incelerden alıcam e bebektekilere baktim desenlerini pek begenmedim ☹ kumas olarak bakinca cok daha fazla secenek oluyor
yenidenanne34 Gamzezeynep1 zeypbadan aldim canim tesekkur ederim bi kac tanede normal ince desenlilerden almak istiyorum 🥰🌸
Damlaozzz yenidenanne34 Trendyol Messido , Cigit , Civil, Lcw bunlara bakabilirsiniz indirimde yakalanırsanız çok düşüyor fiyatlar özellikle önerdiğim cigit ve messido
bebisliozlem Ben Eminönü’nden almıştım canım müslin battaniye, emzirme örtüsü, puset örtüsü, babynest, ağız mendili gibi bir sürü şey diktirmiştim terzi olan teyzeme 🥰 sadece kumaşa para vermiş oldum
yenidenanne34 bebisliozlem bende kumas olarak alayim diyorum cunku daha cok desen secenegi oluyor ve istedigin ebatta diktirebiliyosun cok daha mantikli gercekten 🥰
yenidenanne34 Suleaslan tesekkur ederim baktim siteye boyutlari guzel gercekten ama desenlerini begenemedim malesef cok az secenek var ☹
Abcdedg Zezig kumaş var instagramda trendyolda da mağazası var ister kumaş olarak ister hazır olarak alabilirsiniz desenleri benim hoşuma gitti kalite olarak da muazzam yumuşak ve güzel
Babymom07 yenidenanne34 Trendyol cloudy sayfasından aldım çok beğendim 80×90 zaten gayet ideal bulutlu ve kalpli olmadan 2 tane aldım 110 120 civarı bence çok güzel bir bak istersen bir sürü de çeşit var