Sevil1996 Şu mavi olanı içtikten sonra idrarım açık yeşil gibi oldu dün tahlil vermiştim. Bakteri çıktı doktor bunları yazdı
Tuba-M55 Sevil1996 bende bakteri sizinkinden fazlaydı 🥲 şaseyi kullandım ama diğer antibiyotiği kullanmadım henüz
Sevil1996 Sevcan62 öyle mi çok su içiyorum normalde idrar rengim açık bunu içince korktum temizliyordur umarım 😢sizede geçmiş olsun 💐
Sevil1996 Pamuk çok su da içiyorım idrar rengim normalde böyle değil bunu sabah içtim böyle oldu korktu m🥹
Haticeburak06 Sevil1996 piyoseptyl bende mide bulantısı yaptı. Öbürü sanrm gece içilmelik toz değilmi? Eğer o ise işe yaradı
Haticeburak06 Sevil1996 bide bilginize başınıza gelir diye endişe etmeyin diye söylüyorum piyoseptyli içince idrarınız sararıyor çok normal. Bende öyle oldu korktum o yüzden Bildiğin sarı oluyor ilacın renginde😘
Sevil1996 Pamuk ben saat düzenini nasıl yapcam bilmiyorum günde üç kez diyor ve Multi de içiyorum demir ilacı da o saat aralığını nasıl yapcam bilmemiyorm 🥹🥹
Sevil1996 Pamuk hiç idrar yolu enfeksiyonu olmazdı hamile değilken hamileyken oldu umarım geçer teşşekkür ederim çok
Tuba-M55 Sevil1996 24 saati 3 e bölüm 8 saatte bir alın antibiyotikler biraz düzen istiyo malesef. Doktorum benim multi vitamin ler ile sorun olmayacağını söyledi antibiyotiğin
Pamuk Sevil1996 Ben ilaçlarda saate çok takılmam.Duzenli saat tablom olmadı hiç. Maalesef gebelikte idrar yolu enfeksiyonu baş belası.