Adile_aksoy ilaxidexi Merhaba bişey sorcam ilk gebeliğim ve bilmediğim çok şey var haftalarım.ve ayım birbirini tutmuyor şuan 31+2 haftalık gebeyim hesaplıyorum kaç aylık olduğunu ama her seferinde farklı çıkıyor kaç aylık gebe olduğumu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz 🥺
ilaxidexi Bebekkk01 şu an 36+4 sancılarım epeydir var ama doktor bir şey demedi sizlere sorayım dedim 🙏🏼 teşekkür ederim 💜
Lilosss Gnl54 nasıl anlıyorsunuz sancı olduğunu öğrenmek için soruyorum benim gördüğüm sanki en fazla 40 çıkmış benim de böyleydi doktor normal bişey yok dedi
Gnl54 Lilosss valla bende37+2 deyim rahmim toplaniyo ust taraf sertleşiyor bazende adet agrisi gibi alttan vuruyo
Aslan-mom Adile_aksoy bazı aylar 5 hafta olduğu içim tutmuyor hatta nerdeyse tüm aylar 5 hafta gibi ya 32. Haftaya girdiğinde 8. Aya girmiş oluyormuş karışık işler ya😂😂
ilaxidexi Adile_aksoy öncelikle sağlıkla kavuşun 🙏🏼 haftanızı 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuzu net bir şekilde öğrenebilirsiniz 🙏🏼
Adile_aksoy Gnl54 evet biliyorum benim anlamadığım hafta ve ay birbirini tutmuyor şuan 31 haftalığîm 32. Haftada 8. Aya girdiği söyleniyor