• Gebelik
  • Nst’den anlayan bakabilir mi 🙏🏼

Oo baya hareketli sancıların çoğalmış doğum zamanı yaklaşmış galiba

Bebekkk01 şu an 36+4 sancılarım epeydir var ama doktor bir şey demedi sizlere sorayım dedim 🙏🏼 teşekkür ederim 💜

Gnl54 nasıl anlıyorsunuz sancı olduğunu öğrenmek için soruyorum benim gördüğüm sanki en fazla 40 çıkmış benim de böyleydi doktor normal bişey yok dedi

ilaxidexi

Merhaba bişey sorcam ilk gebeliğim ve bilmediğim çok şey var haftalarım.ve ayım birbirini tutmuyor şuan 31+2 haftalık gebeyim hesaplıyorum kaç aylık olduğunu ama her seferinde farklı çıkıyor kaç aylık gebe olduğumu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz 🥺

Lilosss valla bende37+2 deyim rahmim toplaniyo ust taraf sertleşiyor bazende adet agrisi gibi alttan vuruyo

Adile_aksoy bazı aylar 5 hafta olduğu içim tutmuyor hatta nerdeyse tüm aylar 5 hafta gibi ya 32. Haftaya girdiğinde 8. Aya girmiş oluyormuş karışık işler ya😂😂

Gnl54 evet biliyorum benim anlamadığım hafta ve ay birbirini tutmuyor şuan 31 haftalığîm 32. Haftada 8. Aya girdiği söyleniyor

Adile_aksoy öncelikle sağlıkla kavuşun 🙏🏼 haftanızı 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuzu net bir şekilde öğrenebilirsiniz 🙏🏼