betull55 Merhabalar kızlar 🌸 2,5 aylık bebekle tatile çıkılır mi,giden veya tecrübe eden var mı ? Eşim ve kızım çok istiyor fakat ben tedirginim hasta ederim bişey olur diye sizce gidilir mi
Liliales betull55 bence gitmek için en güzel dönem klimalara dikkat ederseniz hasta olmaz inşallah 😊 tatil size de iyi gelir belki
Hulo2105 betull55 bizde 2 aylıkken gidicez inşallah. Geçen gün uçağa binerken bebekli bi anne gördüm gittim sordum 2 aylık dedi. Nasılsı tatil dedim çok rahat zaten hep uyuyor en güzel dönemi dedi. O yüzden benim içim rahat 💕
huysuz__ betull55 kızım 2,5 aylık 2 kiloydu 😅 annemlere gittim evde de durmadık sürekli gezip tozduk uyuyolar o dönemde zaten, oğlumda 1 aylıktı 14 günlük tatil yapmıştım yine 2 farklı şehre. Bu sene de 4 ve 3 yaş+1yenidoğan tatil planım var .
Nmt01- betull55 gidilir hemde mis gibi gidilir tavsiyem evden çarşaf nevresim havlu gibi hijyen malzemelerini götürun birde uyuması için havuz başı gibi odaları tercih etmeyin çok ses olunca uyumakta sorun yaşıyorlar onun dışında bence sorun yok biz 2. Ayında gitmiştik:)
Hale38 Oğlum 3 aylıkken Karadeniz’e gittim hiç sıkıntı çekmedim hiç bişeyden habersizler şimdi 13 aylık imkansız gitmem 😂
piiremsesinannesiii betull55 tatil bölgesinde yaşıyorum bu aralar gelirseniz klima açma derdiniz olmaz aşırı aman aman değil çünkü ve sıcakta tam vurmaz bebeğe 🌸