3_oglan_annesi Slm anneler sigostasi olmayanlar doğumu dewlette olacaklar özellikle ücret odeniyormus fiyat nedir ortalama ücret öğrenemedim bnde öğrenecek ilerleyen zamanlarda
_Eliffm 3_oglan_annesi sağlık sigortası yaptırabilirsiniz cüzi biiktara develtee gittiğinizde normal muayenede de para talep etmezler
Nrrgizemylmzz 3_oglan_annesi ben 1 buçuk sene önce devlette sigortam yokken yaptim hiç bir ücret talep edilmedi hangi şehirde siniz?
3_oglan_annesi Nrrgizemylmzz istanbl dün gittim dewlet hastanesine şehir hastanesi birde neyse vezneye ama kapalıydı ordaki gorewlilerden biri ücret var fiyat bilmedkleri için solemediler bnde snradan öğrenirim ddm kendimce
3_oglan_annesi Nrrgizemylmzz bu 2020 yılın döneminde vardı gttigm dewlette snra ddm oraya verrecegime özelde dogururum daha ii diye olede yaptm ama şuan ne olunur bilmiyorum çok sacma
3_oglan_annesi _Eliffm muane olurken ödeme olmuyormuş analık hakkından yararlanma sanırım ama doğum için istedklrini öğrendim sigorta yapsam özelde dogururum daha ii ya bilemedm ki
Nrrgizemylmzz 3_oglan_annesi istanbuldaysanix gebelik sigortası yapiliyo kendiliginden muame ve doğum ücretsiz 2022 yilinda kanunu sultan Süleyman Hastanesi’nde sigortasiz doğum yaptım ücret alınmadı hiç birseyden
Esoakbyk 3_oglan_annesi biz ücret vermedik zaten verilen kağıtta sigortasız fiyat yazıyordu biz sigortalı olduğumuz için 0 tl yazıyordu en sonda
_Eliffm 3_oglan_annesi özelde sigortada olsa yüksek fiyatları en düsük 20 binden başliyo ama.nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum belki sizin orda özeller uygundur
3_oglan_annesi Aslan-mom orası tabi öle ama diyorum ya dewlete vermek mantıklı degl biraz toparladım öle şuan vaktm var arastrcm fiyatların ozelin
Nrrgizemylmzz BusraaaBK siz yaptırdınız mi GSS bilginiz varmı ben araştırıyorum ama güvenemiyorum heryere
neanladinyurdagull 3_oglan_annesi ilk doğumumu develtte yaptım hamileykende dogumdaykende sigortam hiç yoktu 5 kruş da para ödemedim ne muaneye nede doğuma
3_oglan_annesi neanladinyurdagull şuan dewlete gidiyorum muane de ücret vermedim ama doğum ücreti varmış onu ogrenemedm işte
3_oglan_annesi _Eliffm istnblda yaşıyorum fiyat arastrmasi daha yapmadm vaktim var ama dewletinkini merak ettim fiyatı nedir diye