6525 Adet olacakmışım gibi sancım var 6. Günden sonra testlerim negatife döndü dün 8. Günde kan verdim 2.60 çıktı yükselir mi benim ümidim yok çünkü adet olacakmışım gibi sancım var yaşayan bilgisi olan varsa sevinirim .
Nes_rin 6525 çatlatma iğnesi nin etkisi çıkan sonuç daha çok erken 12 . Günden sonra test yapman gerekir
myangelson 6525 14. Günden önce test yapmayın henüz çok erken üzülmek için veya sevinmek icin. Bir de iğne gününü saymadan ertesi günden itibaren sayarak hesaplayacaksiniz günü siz nasil saydınız bilmiyorum ama
Nes_rin 6525 idrarda geçebilir fakat kan daha hassas ya çıkabilir ama sen yine de bekle hayırlısı olsun inşallah 🥰
Svlyss İlk bebeğimde aşılamanın 10. Günü test yaptım 6,70 ile öğrendim hamile olduğumu. Sonrada 2 günde bir test yaptırdım 2 katına çıkmaya devam etti çok şükür şimdi 2. Bebek için 4. Aşılamamı yaptırdım bugün 6. Günüm 🌸
6525 myangelson valla benim işler karışık ben 9. Günü baz aldım çünkü 7 Mayıs 00.00 da iğne yapmıştım
Svlyss Sizin çatlatma iğnesinin 8. Günüymüş bir de, aşılama için 6. Gün çok erken henüz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin