mrserdogan12_ Bir gebenin günlüğüne göre yumurtlama olmamış bir günübdaha var gibi ama innovitaya göre yumurtlama olmuş burda böyle bi post görmüştüm benimde başıma geldi hangisi doğru acaba
myangelson mrserdogan12_ hassasiyetleri farklı olabilir. Atıyorum innovita 18mm ve üstü yumurtayı algiliyorsa bir gebenin günlüğü 20 ve üstü olabilir o yüzden farklılık olabilir diye düşünüyorum. Bende innovita alacağım o baya hassas deniyor
mrserdogan12_ Oyku60 bende öyle düşünüyorum ama birinde hafif siliklen diğeri koyu testmi kalitesiz yumurtlamaya alakalımı bilemedim
myangelson mrserdogan12_ aslında ikisinde de pik yok suan innovita sadece biraz daha koyu çıkmış ama yumurtlama gözükmüyor. Yine de değerlendirmek isterseniz değerlendirin
Ebruebos Canım bence innovita pik değil pik olunca hemen çıkıyor baya koyu oluyor. Bende yaparken pik sanmıştım sonraki günler daha koyu çıkmıştı. İnnovitanın piki daha da koyu oluyor. Atayım bak
mrserdogan12_ Ebruebos hmm böyle olunca işte kararsız kalıyorum yarın silikleşenilir geçen aylarda öyle olmuştu çünki yumurtlama değil dedim bekledim iyice silikleştiben devam ediyim yinede
Ebruebos mrserdogan12_ sen devam et idrarın belki seyrelmiştir o an. Bende de c çizgisi çok koyu çıkmıyor bazılarında siyaha yakın neredeyse.
mrserdogan12_ Ybvvv hadi inşallah ya biz değerlendirdik yinede koyu çıkarsa o günde yaparız devam edicem
mrserdogan12_ Pamiramsi dahada silikleşti ama devam edicem biz yinede o günleri değerlendirdik şimdi daha koyu olursa yine yaparız ne olur ne olmaz