Nazli_guven_ Ummuhanss bende de vardı demır eksıklıgı varmıs doktor ilaç verdı şuan eskısı kadar yemıyorum
Sadeceanne2 Ummuhanss 😄😄 Bugün yeşilliği o kadar güzel yıkadım ki çamur Biley kalmasın diye kıvırcıkta Dip kısmında biraz toprak kalmış Surat ifademi görsen Nasıl korktum 😄😄 hormonlar dan sizinde ama kansızlık tetikliyor diye duymuştum bazısı peçete yiyor bazısı çamur
hyena Ummuhanss benimde vardı bende toz deterjan yemek istiyordum gebelik malum koklamakta yetiniyordum kan serumu taktılar doğuma yakın eğer çok düşün ve bu tarz şeyiniz varsa doktorunuza bi sorum belki sizede önerir
Ummuhanss hyena ilk defa deterjan yeme isteği olanı duydum ah bu bebişler bizi ne hallere düşürüyorlar ☺️ teşekkür ederim canım önerin için doktor canın çekmesi normal dedi ben yiye yiye alışkanlık haline de getirmişim kendimi
hyena Ummuhanss aşırı düşüktü benim doğumdan kanamam olacağından doğuma yakın taktılar banada baya iyi gelmişti
Ummuhanss Nazli_guven_ peki hangi toprağı yiyorsun dışardakini falan mı yoksa böyle patates üzerindekileri mi
Ummuhanss hyena bana da bir ay önce öyle söyledi sonra serum tercih etti ama ben etmedim doğuma yakın takarız dedi kan şurubu verdi iyi geldi ilerleme var dedi doğuma da az kaldı ama bi bitmedi toprak sorunum
Ummuhanss FyA sanırım haklısın pazartesi kontrolüm var sormam gerekecek şuan bile ağzımda toprak kütür kütür yiyorum 🥴
Ummuhanss hyena bende sonrasında pişman oldum aslında neyse bi hastaneye gideyim de bakalım doktor ne diyecek