merveturann Kızlar Selam, BAT max kaç gün önceden kanda Beta Hcg değeri pozitif çıkar? Bat kaç iken şüphelenip test verdiniz? Özellikle hamişler yorumlarınızı bekliyorum 💕
Betul-97 merveturann Benim 15 gün önceden deli gibi kasıklarım ağrıyordu özellikle sol kasığım arada birde göğüs hassasiyeti oluyordu. Kadın doğuma randevu aldım 10-15 sonraya düşünün doktora gittiğimde adetimin gecikeli 4.günüydü. Kistim vardı alttan baktı dedi kisti büyümüş ondan ağrın var sonra gebelik sordu bilmiyorum dedim kan verdim yarın gel bakalım dedi akşam da test yaptım silik çıktı kan sonucum e-nabıza düşmüştü oradan baktım 67.8′di öyle öğrendim
ASE6154 merveturann eğer yumurtlamanız adetten hemen sonra olmadıysa 1 hafta kalana kadar çıkmaz. Eğer normal düzende yani tam sat ve bat arasında olduysa yumurtlama adet gecikmesinden önce de görmeniz zor 😊
merveturann Betul-97 ne güzel erkenden öğrenmişsiniz♥️ Benim de ilk kez BAT 14’ten beri devam eden karın kasık ağrım var, 10 gün sonra test vermek istiyorum bakalımm
Ocakmam merveturann şimdi gördüm mesajınızı. Doktor eğer adet gecikmesi yok ise belki olmaz dedi en az 5 gün geçmesi gerekir değerlerin yükselmesi için ama ben oraya kadar gittiğim için yaptım ama maalesef 2 değer çıktı benim adetime daha 7 gün var bakalım inşallah vardır 🤷🏻♀️🤭
merveslife merveturann En erken belirti bana kalırsa regl gecikmesi, haricinde hissettiğim herşey rutin adet sancıları ve belirtileriyle birebir aynıydı. 4 gün kala öğrenmiştim. Şüpheli ilişkiden 12 -15 gün sonra pozitif gösterir eğer geç döllenme vs değilse.
merveturann Ocakmam aslında en güzeli hiç düşünmemek ve adet geciktikten 3-5 gün sonra test vermek ama öncesinde sürekli bir merak isteği var malesef birçoğumuzda :( inşallah vardır hadi bakalım 🙏🏻