Kızlaaaaarrr doktora gittim bugün 11+5 görünüyor dedi erkek olabilir dedi. Kesin midir bu haftalarda erkek denip kız çıkan var mı içinizde
11 haftayken erkek diyip değişen oldu mu
Nurbozdag08 12+6 da bana da erkek dedi bacak arasında kabarıklık var dedi. 16da gittim kızmış bacak arasını boş gördü ☺️ haftası erken değişebilir yine de bence sizinde.
- Düzenlendi
Nurbozdag08 cinsiyet için o kadar erken ki bence beklemelisin biraz
Nurbozdag08 12 + 5 de özelde ikili test için gitmiştim akrabamız olmasına rağmen bu haftada tahmin söylerim oda /60 dedi
Biz zaten görürse öğreniriz düşüncesindeydik tahminim bu haftada çok söylemem 80 dedi erkek biraz daha baktı erkek kesin dedi ama yine de bekleyin dedi
12 haftalık erkek dedi detaylı ultrasonda kız çıktı bilgilerinize
Nurbozdag08 9+5 erkek demostı ben tahminde bulunmasını ostedım. Buyuk ihtimal erkek dedı degısmedı cınsytı
Nurbozdag08 11 de erkeğe benziyor dedi. 16’ dan sonra kız olduğunu öğrendik :) farklı farklı doktorlarada gittim hepsi kız dedi
emelztrk ayyy daha çok heyecanlandım daha 8 hafta var :))
Selothatun bende doktor doktor gezcem az kaldı :))) hep kız hayali kurdum ama tabi sağlıklı olsun bakalım ne olacak
Nurbozdag08 hayırlısı olsun inşallah 😍 benim 2 erkekten sonra kız geliyor inşallah 🙈
Selothatun maşallah sağlıkla kucağına al insallah :))
Nurbozdag08 Kemik yapısına göre erkek demişti doktorum hiç degismedi 😌
Nurbozdag08 amin canım sağol Allah gönlünüze göre versin inşallah