Merveegazann Dişleri hep hep kanayan Bi ben miyim kızlar resmen vampir geziyorum ortalıkta var mıdır başına gelen çaresini çözümünü bulann
BrcnBlgn Merveegazann Canim benmde kanio dis etlerim fena dis frcasi bile kullanamiorm kan icinde kalio ama bi cozum bulamadm dr sorcaktm bugun gttm sormayi unuttum ya
Nursen21 Merveegazann dün gece öyle bi kan gekdiki dediğin gibi durmayacak zannettim Ne yapalım daha neler görecez bakalım
23Zumra Merveegazann benimde cok kaniyor canim hemsire yumusak firca al dedi ayni sekilde yumusak aldim ama hamilelikte dolayi malesefe oluyormus protien bol tuket
Ssshhh Ben 🤚🏻 O kadar çok kanıyor ki bazen kendi kendine bazenyemek yerken bide sabahları kan tükürüyorum resmen az kaldı bebek doğsa geçer diye düşünüyorum
Tugba07 Ayser Bugün de benim ilk kez durup duruken burnum kanadi. Burnum akiyor zannettim hatta peceteye sikdim bir baktim kan. Hatta hayatimda ilk kez burnum kanadi bi fena oldum ama normalmis galiba hamilelikte degil mi?
Merve1905 Bebek her turlu etimizden sutumizden faydalaniyo dis etindeki vitaminleri bile aldigindan gucsuz kaliyo ve kaniyo normal yani.fircA kullanirken yumusak firca kullanin bi nebze az kaniyo
Merveegazann Merve1905 en yumuşağından aldım ama daha değdirir değdirmez fışkırıyo ağzımın içinden kanlar yaa
Orianna95 Merveegazann daha dün doktorum söyledi yumuşak uçlu hafta çocuklar için olan diş fırçalarını kullanmamı önerdi günde 2 defa dişlerimi fırçalamamı ve bir bardak suya biraz bir çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı karbonat koyup diş fırçalamadan önce gargara yapıp tükürmemi söyledi
Pars Merveegazann Kanıyordu bir dönem.. en yumusak diş fırçasını kullanmalısın ve listerin’in düzenli kullanımı bende çok işe yaradı damakları toparlıyor direk diye düşünüyorum. Geçmezse mutlaka bir dişçiye danış. Hamilelikte müdahale yapılabiliyormuş.
Nezaketyildiz Hamilelikten dolayı diş eti iltihabı olmuş dişerim özellikle arkadaki dişlerim benim dişlerim hiç kanamazdı her fırçaladğımda kan akıyo şimdi dişimden.geçen hafta dişçiye gittik eşimle augmantin 1000 kim verdi doktoruna sor iç derse bunu iç dedi bende aradım böyle böyle dedim iltihap olmuş dişlerim bu antibiyotiği içebilirmişim dedi oda tabi içebilirsin dedi şimdi biraz daha iyi .
deletedmom6295 Merveegazann hindistancevizi yağı ile oil pulling yazın internete. gerçekten başarılı sonuç veriyor
Defnemmm2301 Merveegazann canım senin kanıyor benim yeni diş çıkıyor ağzımın içinde deli oluyorum ağıdan
parasetamoll Merveegazann kanasa da fırçalamak lazım her zaman başka çözümü yok yoksa Doğumdan sonra diş ve diş eti sorunları baş gösterir