ozzyyyyum Arkadaşlar Aslan Zeyd ismi çok hoşuma gidiyor ama Zeyd isminin önüne veya ardına hangi isim yakışır fikir alabilir miyim 🥹
ASE6154 ozzyyyyum normalde Zeyd tek başına çok güzel ama şu instadaki tatlılık abidesi Aslan Zeyd i gördükçe bu isşmde hoş gelmeye başladı😄
Babymom07 ozzyyyyum Söylemesi çok güzel ama Aslan ismi bana garip geliyor sonuçta bir hayvanın ismi önceden de yoktu 5 6 seneye kadar çıktı ama Zeyd ismi gerçekten çok güzel ❤️
ozzyyyyum Babymom07 Babymom07 evet bir de aslan isminde olanların hırçın olduklarını söyleyen insanlar da var o yüzden insan emin olamıyor😅 bi korkmadım değil yani
Babymom07 ozzyyyyum olabilir 😄 yine de kafanıza ne uyarsa ne istiyorsanız onu koyun içinizde kalmasın ☺️
Alone ozzyyyyum oğlumun adı Zeyd Aras dı. Çok yakıştırıyorum iki ismi birbirine. Birlikte söyleyince de güzel oluyor
ozzyyyyum asude456 zeyd ismi beş ay önce umrede iken ilk kez duydum ve çok etkilendim umre dönüşü de hamile olduğumu öğrendim bence bilip bilmeden insanlara Arap Sevici diye etiket yapmamalısınız haddinize değil,sevgiler:)