SevilAtabey Erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç aldınız canım anneler 🙈 reglden kaç gün önce mesela ? Ben biraz sabırsız bir insanımda 🙃
Selma2412- SevilAtabey adetimden 4 gün önce yaptım negatif çıktı canım adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım o şekilde gördüm 😊🌸
nur0209 SevilAtabey Erken gebelik testi ile adetime bir hafta kala öğrenmiştim ama çok silikti. Sonrasında iki gün arayla yapinca git gide koyulasmıştı.
SevilAtabey Burcu-2634 benimde tam bugün bir hafta var bir yandan yapmak istiyorum bir yandan durduyorum kendimi 🙂
Burcu-2634 SevilAtabey yap gitsin aklında soru işareti kalmaz ona göre hareket edersin kendini korursun
Ocakmam Kızlar bir sabırsız da ben 🙋🏻♀️ yeni acilden çıktım kan testi verdim. Adetime 7 gün var 😂 meraktan yaptım bakalım 😂
Pamiramsi Ocakmam çıktı mı sonucun 😍 çıkmış şimdi gördüm güncelliyorum, sabriler canım daha 1 hafta varmış eğer varsa yükselecektir 💞
Burcu-2634 SevilAtabey bildirimlere bakılan yerde resim yükle falan yazıyor ordan adımları izleyerek atabilirsin
Ocakmam Bir dahaki adet tarihim 24 ve sonrası ama merak ettim kanda çıkar mı diye. Eşimin doğum günü 22 si süprizi yapmak istiyorum çıkarsa 🙏🏼