- Düzenlendi
Erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç aldınız canım anneler 🙈 reglden kaç gün önce mesela ? Ben biraz sabırsız bir insanımda 🙃
Erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuç aldınız canım anneler 🙈 reglden kaç gün önce mesela ? Ben biraz sabırsız bir insanımda 🙃
SevilAtabey adetime 1 hafta kala silik çizgi görmüştüm erken gebelik testinde 🙂
Burcu-2634 şuan tam 7 gün var yapsam çıkar mı acaba ?
Burcu-2634 benimde tam bugün bir hafta var bir yandan yapmak istiyorum bir yandan durduyorum kendimi 🙂
1anne2bebe silik bi şekilde çıkabilir denemek isterseniz bence deneyin
SevilAtabey yap gitsin aklında soru işareti kalmaz ona göre hareket edersin kendini korursun
SevilAtabey 1 hafta önce çıktı benim
Burcu-2634 yapacağım bakalım ne çıkacak 🙈
SevilAtabey haber et merak ederim 🙂
SevilAtabey adetimden 4 gün önce yaptım negatif çıktı canım adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım o şekilde gördüm 😊🌸
Burcu-2634 maalesef tek çizgi 🙁
Selma2412- bakalım zaman ne gösterir nasip 🌸
SevilAtabey fotoğraf atabiliyor musun
Kızlar bir sabırsız da ben 🙋🏻♀️ yeni acilden çıktım kan testi verdim. Adetime 7 gün var 😂 meraktan yaptım bakalım 😂
Nasıl atılıyor
SevilAtabey bildirimlere bakılan yerde resim yükle falan yazıyor ordan adımları izleyerek atabilirsin
Bir dahaki adet tarihim 24 ve sonrası ama merak ettim kanda çıkar mı diye. Eşimin doğum günü 22 si süprizi yapmak istiyorum çıkarsa 🙏🏼
SevilAtabey
Erken gebelik testi ile adetime bir hafta kala öğrenmiştim ama çok silikti. Sonrasında iki gün arayla yapinca git gide koyulasmıştı.
Ocakmam hayırlısı olsun inşallah 🌸
nur0209 bir iki gün sonra bir hafta denetim bakalım 🙈