Kızlar sabah herzaman ki gibi erken kalktım biraz eşimle münakaşa yaşadım ona üzüldüm yol boyu ağladım kayınvalidem de vardı hatta yanımızda oğluna kızdı şey yaptı eşimin söylediği sözler çok zoruma gitti neyse geldim kontrol yapıldı önlük falan vs giydirildi damar yolu acamadi hemşireler stajyerdi sanırım kolum şişti bağırdım acıdan başka.biri açtı sandalyede ameliyathane geçtim yarım saat uyusturmaya uğraştılar kendini kasma sakin ol die güler yüzlü iyilerdi sonunda uyusturdular buldular yeri yatırdılar spinal anestezi olmuştum örtü falan kapattılar uyustum başladılar 10.06 gece bebeğim doğdu iki saatlik kuveze aldılar çok şükür iyi biseyimiz yok ameliyatta kustum baya hava takıldı şuan odada yatıyorum duygu olarak ameliyat boyu ağladım şuan ağrılarım var dikislerim acıyor bebegimi bekliyorum ameliyatta müzik bile dinledik biraz geç çıktım malasef ama yinede çok şükür iyiyiz bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum sormak istediğiniz varsa tabiki biraz zor yazdım bekleyen annişler vardı söz vermiştim onlar için güzel bı hikaye bırakmak istedim uzun oldu biraz ama kusura bakmayın darısı bekleyen herkese olsun korktuğum kadar kotu olmadı 😍😍😍🤲