Nurten canim ben kendimde olanlari anlatiyim. Idrarda gece cikti sabah acilden hamilelik testi yaptrmak istyrm dedim (devlette sorun yasadigm icin 2 dusuk yaptim adim atmiyorum ozelde yaptrdm ) 400 kusurlerde cikti 2 gun sonra tatile gidicekdik doktorum 2 gun sonra tekrar yap dedi alanyada olcam dedim orda yaptr dedi orda yaptrdim tatilden gelnce bidaha yaptrdm zaten saglikli gebelikse 2 katina artiyo 3 tane yeterli gordu doktor bidaha istemedi ama kimi tek kan testyle idare ediyo son adet tarihime gore 6 haftalik gorunuyoduk gttm keseyi gordu bebek ve kalp atisi icin haftaya gel.dedi bi hafta sonra gttim gene goremedi alttan ultrasyonla bakti ( kesinlike normal muane degl kucuk bi cihazla cok nazik davranark baktiginda sorun olmuyo onuda ozelde yaptr devlettekiler cok kotu cunku ) nohut kadar bisy gordum orda ve kalp atisini duydum 😍 folik asit zaten once kullaniyodum kan sulandirici hap verdi bebek daha iyi besleniyomus kimi doktor gerek duymuyo ve 7 hafta degl 6 haftaymis gec dollenme oldugu icin 1 hafta geride 1 2 hafta geride olmasina cok taklmiyo doktorlar 9. Haftamda tekrae gttm sabitti gene 11 de tekrar cagrdi kimi ayda gidiyo ama bn dusuk yasadm bide cok paranoyak biriym seker hastasi oldugm icim 1 en fazla 2 hafta sonra gttm baslarda 11. Hafta gittigmde hareketlenmisti elleerini ayaklarini salladini gordum 1 ay sonra gel dedi sonra 2 hafta sonra gel sen dedi 13+1 de kizim olcagini ogrendm. Buraya kdar cok guzel hersey ama bana 17. Haftaya kdr hic test yapmadi ilac vermedi 17. Haftada decavit verdi hic test yapmadn o yuzden doktorumu degstrdim baska doktora gttigmde enfeksyndan bebegimde bende olabilrmisz bobreklerime atacak duruma gelmis hastanede yattm cok sukur suan 21. Haftadayiz bundan sonrasi hakknda pek bisy bnde blmyrm daha aman aman bi tekme yemedm hisstmede cok hafif ama sana diyecegm doktorunu cok iyi sec mesela su an gittigm cok ilgili ama doguma grmiyo 😒😒 hala kim dogurtcak beni bi bilgim yok bulamadmda sen benim kdr bos koyma bastan en iyisini bulmaya bak saglika buyusun Rabbim kucagina almayida nasip etsn insallah 🙏😍❤💐