Akkdkxjdndbn ben 1 yasina kadar kıyafet almadım sadece yenidoğan 03 ve 06 aldım. 06 da çok almadım çünkü gelişimine göre hareket edeceğim. İlk etapta takimlari 8 10tane yenidoğan 7 8 tane 03 aldım. Zıbınları 03 aldım genelde kısa kollu aldım çoğunu bira kaç tanede askılı var ama onları haziranda kullanacağım. Bebeğim bir aylık bu arada hala yenidoğan giyiyor daha haziranda da giyer bazılarını çünkü bazılarının kalıbı geniş oluyor. Çok yenidoğan alma çabuk büyüyor dediler ama ben onları hiç dinlemedim iyi ki de dinlememişim çocuğa 3 aylıklar çuval gibi oluyor 😂😂 2900 48 cm doğdu bu arada. Bebek arabası pusetide aradan çıkartın bu arada ben ilk onları almıştım. Sonra oda takimini aldık, anne yanına park yatağını, ben manuel ana kucağı aldım. Şampuan bebe yağı hipp marka aldım. Koltuk altı ateş ölçer aldım. Bolca Müslin örtü lazım oluyor onları kumaş alıp biz kendimiz diktik hem uyguna geldi hemde bolca örtümüz oldu. 10lu hastane çıkışı yaptırdım instagramdan bir sayfadan, bunun içinde gereksiz diyeler var ama neye göre diyorlar merak ettim tüm parçalarını kullandık herkes bayıldı hatta😍 bir yerden toplu alışveriş yapmayı sevmiyorum ben nerede beğendiğim varsa veya nerede indirimliyse ordan sipariş verdim hep çoğunuzda internetten aldım. 12. Haftada başlamıştım alışveriş yapamaya anca tamamladım eksiklerim bile vardı erken doğum yaptım zaten 35te 🙈