emel16 Merhaba arkadaşlar, Bursa Doruk Nilüfer de Melike Omak Yıldırım hanıma gidenler var mı? Nasıl yaklaşımı tavrı ? Detaylı bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Ben sormadan da bilgilendirme yapması herşeyi anlatması pozitif sıcak yaklaşımı var mı? ya da başka neler?
Sinem044 emel16 merhaba ben ilk önce naile Gökçe Uzunerdeydim kendine klinik açınca Kemal köroğluna geçtim çok iyi ilgili bütün soruları cevaplıyor şöyle söyleyeyim tartıya çıkarken sedyeye uzanırken hep elinizden tutuyor ve bütün tahlilleri ya devlet hastanesinde yada sağlık ocağında yaptır diyor eğer ki özel sigortan yoksa ben çok memnun kaldım
emel16 Sinem044 evet Kemal bey için memnuniyetleri çok duyuyorum ama ilk tercihim bayan olması açıkçası. Naile hanımdan neden vazgeçtiniz peki? Kendi kliniği açsalar bile bazı hastaneler ile anlaşmalı oluyorlar o hastanelerde soğuk gerçekleşebiliyor diye biliyorum ama. Naile hanım hayat hastanesindeydi sanırım önceden değil mi
Sinem044 emel16 evet hayat hastanesinde çalışıyordu. Ben ondan da çok mennundum fakat doğum teminatlı sigortam olduğu için ekstra ücret vermek istemedim o yüzden hastane doktoru tercih ettim
Tugcemutluby Merhaba ben Melike yıldırıma gidiyorum . Gayet memnunum öncesinde orada Elif hanıma gidiyordum asla memnun kalmadım ama Melike hanım bilgisine güveniyorsunuz öncelikle . Aşırı sıcak kanlı biri değil ama tecrübeli bir doktor ve merak ettiğiniz herşeyi rahatla sorabiliyorsunuz . Yeteri kadar bilgide veriyor memnunum öneririm :)
Kayraninnannesi Tugcemutluby Merhaba şuan muayene ücreti nedir acaba? birde sizin doktorunuzla diğer doğum doktorlarının muayene ücreti aynı mı bilginiz var mıdır
Tugcemutluby Kayraninnannesi maalesef ücretini hiç bilmiyorum özel sigorta yaptırmıştık henüz ödeme yapmadık