Evhamlikurabiyeanne Seker ölcümlerim doktor yarin bakacak gerekirse insulin baslayacak sizce insulin baslayacak kadar yüksek mi cok canım sıkıldi bu sabahki ölcümü görünce en ufak bir kacamak dahi yapmiyorum yürüyüs yapıyorum her seyi yapiyorum 4 litre su iciyorum
myavocado Evhamlikurabiyeanne Bu tarz ölçümleri doktorunuz sizin kilonuza, yaşınıza v.s. göre değerlendiriyor burda bir şey demek çok doğru olmaz.
Bus0672 Evhamlikurabiyeanne sabah açlık tokluk sınırlarda diyet daha dikkat etmeniz gerekiyor açlık 70-100 arası tokluk 90-140 arası normal oluyor
Evhamlikurabiyeanne Zumrut___ bakalim bana ne diyecek zaten stresli bi hamilelik yasiyorum galiba ben stres yaptikca da yükseliyor seker
Evhamlikurabiyeanne myavocado tesekkür ederim tahmini olarak sormustum bu sabahki ölcümü de görünce cok moralim bozuldu
Evhamlikurabiyeanne Bus0672 inanin her seye dikkat ediyorum dislerimi dahi macunsuz sadece karbonatla fircaliyorum tadi gecer sekerimi yükseltir diye her öğünde salatam yogurdum corbam proteinim yani cok dikkat ediyorum sabahki sonucu görünce oturdum agladim resmen
Bus0672 Evhamlikurabiyeanne sabahları geç mi kahvaltı yapıyorsunuz acaba çünkü uzun süre açlık şeker yükseliyor mesela akşam en son öğün 7 yiyip sabah 10 kahvaltı yapıyorsanız ondan yüksek çıkıyor olabilir