yagmurrrra Göğüslerimden artık kan akıyor emzirirken ölüyorum lansinoh sürüyorum ama geçmiyor daha etkili yaptığınız bişey var mı allah aşkına
tezel-3 yagmurrrra göğüs kalkanı der susarım artık ucu kopacak gibiydi benim her emzirmede krem sürüp göğüs kalkanı koydum o nemle yumuşadı çok iyi geldi
saudade_ yagmurrrra her şeyi denemiş biri olarak söylüyorum (zeytinyağı, tahin yağı, gümüş kapak, karbonat) Tek çözüm bulduğum şey garmastan pomat oldu Kremi sürüp üstüne kalkan kapattım
Edayusufdoruk yagmurrrra bebek edince kendi sutunu sur ve goguslerin açık kalsın her emzirdiginde bunu yap yara olmaz daha
myavocado tezel-3 göğüs kalkanı ile gümüş kapak aynı şey mi, rica etsem kullandığınız göğüs kalkanı hangisi marka v.s. olarak atabilir misiniz
saudade_ myavocado aynı şey değil, E bebekten göğüs kalkanı yazıp bakabilirsiniz, ben baby mom kullanıyorum, hem biriken sütleride topluyor
Ozgednc myavocado farklı canım göğüs kalkanı plastik ve sütte topluyor hava alma delikleri var yara iyilessin diye gümüş kapak gereksiz pahalı ben bugün göğüs kalkanı sipariş ettim trendyoldan Mycey marka 157 TL’ye aldım kuponla birlikte bakabilirsin istersen
tezel-3 myavocado gümüş kapaktan da memnun olan duydum ama ben göğüs kalkanı tercih ettim e bebekten mycey marka aldım arkadaşların dediği gibi sütte birikiyor içinde o sütün nemiyle göğüs ucu yumuşuyor çabucak iyileşiyor
yenidenanne34 yagmurrrra kalkan yada gumus kapak kullanmiyorsan ikisinden birini al mutlaka canim gogus ucunun kiyafete falan temas etmesin. Bide tahinin ustunde biriken yağ varya o iyi geliyor diyorlar hic denemedim bi dene istersen
Minkkelebekk Ayvanın çekirdeğini suya koyup kaynatın jelleşiyor onu sürün arkadaşım bu şekilde toparladı bende doğum için ayva çekirdeği attım buzluğa nasipse kullanıcam inşallah deneyin belki iyi gelir
Alyadefne yagmurrrra fito sürün emzirme den emzirmeye silin meme emdikten sonra çocuk tekrar sürün hemen geçiriyormuş benim görümcem çok memnun kalmıştı ondan