BrnSzr Kızlar bugün hiçbirşeyim yokken bi eğilmemle belim tutuldu sağ bacaktan. Ne eğilebiliyorum ne de olduğum yerden kalkabiliyorum. Topallıyorum yürürken . Namazımı bile oturarak kıldım. İlk defa böyle bişey yaşıyorum. 13+3 de hamileyim neyapmalıyım başına böyle birşey gelen var mı . Ne yaptınız da geçti. 😔
Mrvnr BrnSzr gün içinde az hareket ettiğindede olabiliyor canım. Yada gün içinde egilip bükülme zorlayıcı iş yaptıysanda olur. Ben ne zaman egilsem yada az yürüsem öyle oluyorum
Polo BrnSzr yani olabilr Bende ya çok hareket ettiysem ya da hiç hareket etmediysem olur. Ama magnezyum iyi geliyo onu biliyorum. İlerleyen haftalar dahada ağrı artıyor ayrıca
BrnSzr Evet bugün yataktan çıkasım gelmedi hiç . Kahvaltı yaptım tekrar yatakta vakit geçirdim . Hareketsiz kaldım çok. 🤔 egzersiz yapayım diyorum da daha kötü edersem diye korkuyorum.
Mrvnr BrnSzr artık bugun iyice dinlen zor olur çünkü batman artar yarına biraz yürüyüş yap mutlaka. Artık bebiş büyüdügü için bel agrısı yürümedimizde oluyor mutlaka.
Aslksp Bende de aynı durum. Kendimi yorduğumda tüm gün oturmadan iş yaparsam çok fena tutuluyo sağa sola dönemiyorum saplanıyor resmen üstüne basılmıyo aynı topallıyorum. 20. Haftalardan sonra başladı bende. Bazen iyi oluyo gibi ama bazen bi tutarsa çok fena. Hayırlısıyla genişlerimizi kucağımıza alalım inşallah