M_glsm Kizlar simdi girdim ciktim ulturasona ense kalinligi 2,4mm dedi doktor ikili test ver dedi 13 haftada bu ense kalinligi normal degil mi? Boyle olub normal cikan var mi lütfen cevap verirmisiniz
Karanfill M_glsm ense kalınlığı 3 ve üstü riskli. Şimdi sen ikili test vercen çok yüksek ihtimal riskli çıkacak ( çoğunun öyle çıkıyor). Sonra sana amniyosentez onercek. Onu istemezsen fetal DNA yi soylucek. Fetal DNA çok maliyetli. Amniyosentezden de kendileri para alıyor. Anlayacağınız hepsi p*ara tuzağı. Ki ense kalınlığı normal cikmis.
zk92 M_glsm ense kalınlığı 3 üstü normal demişti doktorum. Fetal dna 20bin civarı. Amniyosentez de Allah korusun düşük riski yapıyormuş (dr.um söyledi yine) . Dr. Ları da anlıyorum risk almak. İstemiyorlar bazen çok strese sokuyorlar
Ece5454 M_glsm bence durumunuz varsa direk fetal dna yaptırın Ocak ayında 11.500₺ yaptırdım inanın enseyi ölçmeden önce yaptı kafam çok rahat etti
M_glsm Karanfill ay icimi rahatlatdiniz bende oyle dusunuyorum zaten yuzdeyuz sonuc vermiyo o yuzden hic oralara kafami takmayim diyorum bosuna stress🥹🙏
Ece5454 M_glsm inanın yaptırmazsanız ileride daha stres olacaksınız çünkü çoğu doktor öneriyor %99 doğruluk veriyor. Ben 10. Hafta da yaptırdım. 18. Haftada bebekte böbrekte büyüme çıktı doktor fetal dna temiz gelmişti geçer yada takip edilir önemli değil dedi. Kafam rahat etti en azından
M_glsm Ece5454 verdim canim ikili testi bende ilk gebeligimdede burnu kisa denmisdi temiz cikmisti o yuzden vermek istemedim simdi ama dayanamadim😅 insallah iyi cikar buda