Umay08- Trabzonda Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı yaptirsiysaniz kime yaptırdiniz yardımcı olur musunuz 😀
Seyma5461 Umay08- alimdar şimşeğe yaptırdım ben canım çokta memnun kaldım baktığı her yerini söyledi burası kalbi burası bağırsaklari gibi 3 boyutlu yüzünü gördük 3 tane yüzünün renkli fotoğrafını verdi birde cd de tüm ultrason görüntüleri
6hilal_akin1 Umay08- devlet Hastanesi’nde yaptırdım ama orası da herhangi bir ultrason kağıdı vermedi :(
Umay08- @Alan_Yeliz Perinatoloji yapıyormuş galiba bu işlemi devlete sıra almak çok zor diyorlar ben şuan 18+5 haftalık olduk yetişir mi acaba
Umay08- @"Denizz6161 çok teşekkür ederim bişey daha sorcam şimdi ben aradım orayı fiyatı 4000 TL dediler medikal Park da 2600 dedi hani bende en iyisine gitmek istiyorum tabi ki bebeğim için arada ne gibi fark olabilir diğerlerinden
Denizz6161 Umay08- medikalparkra nasıl bilmiyorum ama alimdar bey 1 saatten fazla inceledi parmaklarına kadar tek tek saydık çok sempatik bir adam☺️ ben de 4 bin vermiştim 2 ay önce eğer durumunyz uygunsa ona gidin derim