heyben ece1234- genelde hiç risk yok mu? spinal baş ağrısı olmuşsunuz çok geçmiş olsun ama direkt beceriksizlik denemez oluşmasında birçok sebep var
ece1234- heyben ne yaşadığımı ben biliyorum o yüzden uyarıyorum yanlış yönlendirme diyemezsiniz buna tecrübemi paylaştım ve en iyi hastanelerden birinde sezaryen oldum buna rağmen bunları yaşadım
ayanarta1 Sadeceanne2 bende 9 yıl önce genel oldum uyanırken tansiyonum yükseldi onun haricinde iyiydim bende hemen iyileştim sütüm geldi sıkıntı olmadı ama şimdi doktorum spinal İste deyip duruyor ne yapacağım bilmiyorum
Sadeceanne2 ayanarta1 Çok panik bir insan değilseniz sıkıntı olmaz aslında bebeğin çıkış anına şahit olmak güzel bir şey ama benim tutmayınca genele döndük güzel de geçti
zamloss123 gozdeee41 her yerde oluyor mu bilmiyorum da benin kafamın altında yuvarlak bişey vardı küçük teker gibi kafam oraya yerleşti kafamı oynatsam da göreceğim bişey yok yani
Sadeceanne2 ayanarta1 çok olan var aslında bel fıtığı engel değil ama ben olduğum zaman genel isticem Hiç deneme den geçen sefer ki anestezi doktoru beni haşat etti kaç hafta ağrısını çektim
qusel heyben peki birşey sormak istiyorum uygunsa sizin için. Migren skolyoz başlangıcı, bel boyun fıtığı, boyunda ters kavis var. Ve kan pıhtılaşmam olduğu için corasprin ve oksapar kullanıyorum yinede spinal yaparlar mı ben genel istiyorum da 😂
hepoyleolurzaten__ gozdeee41 İki kere zorunlu sipinal oldum adını duyunca bile içim kötü oluyor doğum sonrası aşırı derecede titreme oluyor yarım saaat kendime gelemedim her ikisinde de baş ağrım falan hiç olmadı sağ ola bakmada da sorun yaşamadım ama o titreme maf ediyor insanı dikiş yerlerin acıyor en güzeli genel anestezi
gozdeee41 hepoyleolurzaten__ ayy çok korkunç gerçekten ama ağrı acı hertürlü olucak zaten onu geçtim titremeyi bende duydum 😓
Alyadefne hepoyleolurzaten__ sonrasında kulakta uğultu çınlama hava sesi gibi sesler oldu mu bazısında olmuş merak ediyorum
kizannesi16_ Sadeceanne2 benimde ilk doğumum sezeryan , belden iğne yapıldı hafif başım önde omuzlarımdan asistanlar bastırıp hareket etmiyim diye tuttular iğne yapıldı çok az hissetim acımıyor 10 dk geçmeden belden aşağısı uyuştu beton dökmüş gibi oldum . Şimdi bı spinal mı yoksa epiduralmı oluyor?:) 3 yıl geçti unutmuşum adını :))
Laviniay kizannesi16_ kız aynı benim durum 😂 özelde belden iğne vurdular sezeryan oldum ama spinal mi Epidural mi bilmiyorum
hepoyleolurzaten__ Alyadefne Hayır bende titreme harici hiç bir sıkıntı olmadı ilk ayağa kalktığımda basın döner falan dediler ama bı sıkıntı yaşamadım
hepoyleolurzaten__ Alyadefne İkinci gebeliğim de genel anestezi olmuştum hemen kendime geldim ama birinci ve üçüncü gebeliğimde yeemk falan yemiştim sancim gelince mecburi sipinal olmak zorunda kaldım Şuan dördüncü gebeliğim büyük konuşmayım ama asla sipinal olmam genel anestezi olurum
Fundahakanb Alyadefne pazartesi oldum spinal. 2. Benim :)) 1. İle 2. Arasında inanılmaz farklar oldu . İlkinde tittireme asla olmamıştı ama aşırı baş ağrım olmuştu. 2. De tam 2 saat aşırı titreme oldu baş ağrım 2. Gün başladı
Sadeceanne2 Anneeadayi3 güzeldi hemen uyandım benim karaciğer enzimleri yükselmişti. Acil Sezeryan olunca kalktığımda biraz nefes almakta güçlük çektim ama Bu benden kaynaklı bir şeydi daha öncesinde de ameliyat a girdim genel anestezi ile o zaman öyle bir şey yaşamadım o zamanın kan sonuçlarıma baktığım zaman Değerin çok yüksek olduğu çok belli idi zaten buna bağlıyorum ben açıkcası
Alyadefne hepoyleolurzaten__ genelden çok gözüm korktu benim o yüzden cesaret edemem ben genele sanırım
Anneeadayi3 Alyadefne hemen ağrı olucak diye birşey yok bir cok genel anestezi okudum doğum olarak bazılarında bu sorun hiç olmamış yarın sezeryan olucam ve doktoruma genel istediğimi uyanırken ağrı kesici yapar mısınız diye soylicem
hepoyleolurzaten__ Alyadefne Ben uyandigim da sanki üç gündür dogumdaymisim gibi hatırlıyordum 😂 çok güzel uyandım