Prensesss2016 Bugün kan verdim sonuç 0. 0 ve sabah ilk idrarla test yaptım pozitifti yani idrar pozitif olup kan negatif sonradan sonuç dönen oldumu
kumsal__ Prensesss2016 benimde böyleydi teste pozitifti gittim kan verdim negatifmi doktora sordum bazen testler bozuk yanıltabilir bazende psikolojik olarak hormon etkilendiği için teste pozitifi görmüş olabilirsin demisti
E_Duha Prensesss2016 kan negatifse test bozuktur çünkü beta önce kanda yükselir sonra idrarda belli olur başka test yapmanızı öneririm
6525 Prensesss2016 bence 2 gün sonra gene kanı tekrarla ben iğnenin etkisini çok erken attım vücudumdan 7. Gün atmıştım negatife döndü ve dün kan verdim 8. Günde
miraninannesii Prensesss2016 canım maalesef çatlatma iğnesinin 14. gününe kadar kaset testlerde pozitif çıkıyor ben de yapmıştım onuncu günümde pozitifti kanda negatifti 14 gün sonra tekrarla canım
Prensesss2016 kumsal__ ben 7. Ve 8. Günden beridir testt yapıyorum sadece 9. Gün negatifti ondan sonra hep pozitif bugün dahil
Prensesss2016 E_Duha çok test yaptım bu tek değil ve hepsi pozitif çıkıyor hpsi farklı farkli markalar
Prensesss2016 miraninannesii peki ya sonradan olumlu sonuç aldın mı canım yoksa reglmi oldun pazartesi muhtemelen beklenen âdet günüm bidaha idrar testi yapmicam çok yanıltıyor çünkü gecikirsem kan veririm
Prensesss2016 Gulcan_b benim sürekli beta 0 çıkar canım birkaç ay önce tekrar yaptırdım kan testini o zaman ki sonuçta 0 çıkmıştı