NazlGlnen Kızlar hamileyken pastırma yemek çok mu sakıncalı ?? Pastırmayla alakalı sorun yaşayan var mı ??
Nursemom NazlGlnen bence yeme sonuçta pişmiş et ve ürünlerini yiyin toxoplazma riskine karşı diyorlar 😔benimde canım neler çekiyor da bebişten dolayı yiyemiyorum😐🙈
Krasivyy NazlGlnen bnm dr um çok güvenilir bi yerden olduğu sürece gebelikte sadece bi kaç kez tüketebilitsin işlenmiş ürünleri demişti ama bn cesaret edip yiyemedim
Kubkub Ben çok yedim canım bişey olmadı şükür, ama bana olmadı diye kimseye olmayacağının garantisini veremem. İyi marka olmasına dikkat et, mümkünse pişir. Ben çiğ çiğ ekmek arasına koyup yedim çok seviyorum diye. Ama bünyem sağlamdı belki bi zararı olmadı. Sana sebep olmak istemem. Doktora sor bi istersen en iyi o bilir.
Momoz Canım çok istiyosan pişir ye ama bu tarz ürünleri çiğ tüketmek sakıncalı doktorum mayonez bile yeme dedi çiğ yumurta olduğu için içinde
nazende Mczmasya benim toksoplazma bağışıklığım 4,4 çıktı, 3 ve üzeri bağışıklık var demekmiş. Bugün yediğim Adana dürümün iyi pişmediğini farkettim, bir şey olur mu çok endişeliyim.
Merveee1 NazlGlnen ben hamileliği duyunca sosis salam pastırma yemeye ara verdim canım geçen gün kardeşim dışardan tost yemiş zehirlendi duyunca hepten soğudum
FatmanurCo Boşverin yemeyin 9 ay onlardan kıymetli mi bende çok severim cips pastırma sucuk kola ama hepsini rafa kaldırdım çok dikkat etmeye çalışıyorum 😊